LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|02
2020
20:50

Δ.Νικολακόπουλος: Σύσκεψη με Αργυρόπουλο, Αθλητικούς Φορείς και γυμναστές

Σήμερα Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου ο βοηθός Περιφερειάρχη με αρμοδιότητες Αθλητισμού Ολυμπισμού κ. Δημήτριος Νικολακόπουλος, πραγματοποίησε σύσκεψη στην συνεδριακή αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας.

Παρόντες ήταν οι Αθλητικοί φορείς του Δήμου Αμαλιάδας, Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Δήμου Σκιλουντίας όπως και ο εκπρόσωπος του Δήμου Πύργου υπεύθυνος σε θέματα αθλητισμού κ. Ιωάννης Αργυρόπουλος και εκπρόσωπους Γυμναστές.

nikolakopoulos suneleusi2

Ο κ. Δημήτριος Νικολακόπουλος δήλωσε:

Σήμερα μετά από πρόσκληση καλέσαμε και συναντηθήκαμε με Αθλητικούς φορείς του Νομού Ηλείας, ενόψει των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων της Αφής Ολυμπιακής φλόγας με τίτλο ‘’Στον Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020’’ που θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία του Πύργου στις 6 Μαρτίου και στην κεντρική πλατεία της Αμαλιάδας στις 9 Μάρτιου, με την ενεργή συμμετοχή όλων των αθλητικών φορέων των Δήμων, των πολιτών και νέων της Ηλείας. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς οι οποίοι παρευρέθηκαν στην σύσκεψη και με την συμμέτοχη τους η οποία ήταν πραγματικά εντυπωσιακή έδειξαν την πραγματική τους αγάπη τον αθλητισμό και τον τόπο μας. Ο σκοπός της σύσκεψης μας ήταν η ενημέρωση του προγράμματος και η άρτια οργάνωση των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων της Αφής Ολυμπιακής φλόγας με τίτλο ‘’Στον Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020’’.

nikolakopoulos suneleusi3

Ενημερώθηκαν όλοι οι φορείς για την απόφαση και την επιθυμία ώστε να διοργανώσουμε καινοτόμες αθλητικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις διαδραστικού χαρακτήρα για τους πολίτες της περιφέρειας μας. Σκοπός μας είναι να προάγουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε στους πολίτες μας τις αξίες του Ολυμπισμού, της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθε, καθώς και τις αξίες του πολιτισμού και Αθλητισμού. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να διατηρήσουμε ζωντανό το τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα της Περιφέρειας μας.

Ο Βοηθός Περ/ρχη Δυτικής Ελλάδας Αθλητισμού Ολυμπισμού

Δημήτριος Νικολακόπουλος

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo