LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

30|03
2020
11:55

Εξαιρετική πρωτοβουλία από Κοροβέση - Μπιλίρη: Έδειξαν το «Άλλο Πρόσωπο» Πολιτικης και Αυτοδιοίκησης

Σε συνεργασία με την Ο.Π. «ΥΡΜΙΝΗ» έδωσαν 6 Τόνους Φράουλας στις Κοινωνικές Δομές του Πύργου, της Ήλιδας και του Αγρινίου - Τί δήλωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Πολιτισμού και ο Περιφερειακός Σύμβουλος

Αυτές τις εξαιρετικώς δύσκολες ημέρες για όλους δύο αυτοδιοικητικοί β' βαθμού έδειξαν και «το άλλο πρόσωπο της πολιτικής» αναλαμβάνοντας μια ξεχωριστή και ανθρώπινη πρωτοβουλία!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού - Πολιτισμού Νίκος Κοροβέσης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Χρήστος Μπιλίρης συνεργάστηκαν με την Ομάδα Παραγωγών Φράουλας  «ΥΡΜΙΝΗ» προκειμένου να δοθούν δωρεάν σε κοινωνικές δομές των Δήμων Πύργου και Ήλιδας, ενώ εστάλησαν και κάποιες ποσότητες στον Δήμο του Αγρινίου.

Ειδικότερα οι δύο αυτοδιοικητικοί της Περιφέρειας παρέλαβαν συνολικά 6 τόνους φράουλας από την Ομάδα και είχαν συνεργασία γι' αυτό με τους τους εκπροσώπους των παραγωγών Φώτη Κυριαζή και Νίκο Τακτικό προς τους οποίους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και τους συνεχάρηκαν για την ανταπόκρισή τους στο αίτημά τους.

korovesis fraoula1

Κατά την παραλαβή των προϊόντων οι Δήμαρχοι Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος και Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης παρευρέθησαν στη διαδικασία και ευχαρίστησαν για την παραπάνω ενέργεια ενώ έδωσαν εντολή προς άμεση προώθηση των προϊόντων στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη μέσω των κοινωνικών δομών.

korovesis fraoula2

Τόσο ο κ. Μπιλίρης, όσο και ο κ. Κοροβέσης που ενημέρωσαν και τον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη για την πρωτοβουλία τους επεσήμαναν ότι θα συνεχίσουν μία τέτοια προσπάθεια τονίζοντας ότι τούτες τις ώρες πέρα από το έργο των τομέων που έχουν αναλάβει οφειλούμε να σκεπτόμαστε και τους συνανθρώπους μας, δίνοντας και μια άλλη διάσταση με βάση τα κοινωνικά χαρακτηριστικά και τις αξίες μας!

korovesis fraoula3

Αλληλεγγύη

Ο κ. Κοροβέσης τόνισε ότι «Μετά από πρωτοβουλία του συνάδελφου, περιφερειακού σύμβουλου, Χρήστου Μπιλίρη, την αμέριστη συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και την απόλυτη συνεργασία του δήμαρχου Πύργου και Αρχαίας  Ήλιδας, αποφασίσαμε να διανείμουμε προς τους δήμους αυτούς υλικό από την ομάδα παραγωγών φράουλας  "Υρμίνη". Ευχαριστώ δημόσια τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Χρήστο Κυριαζή και τον Νίκο Τακτικό που έκαναν αυτή τη κίνηση αγάπης κι εμείς μέσω της Περιφέρειας και των δομών των δήμων θα καταφέρουμε να το προσφέρουμε όπου υπάρχει πραγματικά ανάγκη. Δείχνουμε όλοι μαζί το άλλο πρόσωπο της Πολιτικής. Εμείς οι πολιτικοί θα πρέπει να θυμηθούμε την αλληλεγγύη και την βοήθεια στο συνάνθρωπο. Είμαστε εδώ στα δύσκολα, θα είμαστε και αύριο. Ένα αύριο που θα το διαμορφώσουμε όλοι μαζί. Τέτοιες πράξεις αγάπης είναι καλοδεχούμενες κι εμείς πιστοί σε αυτό που ορκιστήκαμε να κάνουμε, να υπηρετούμε τον πολίτη».

Ο περιφερειακός σύμβουλος, Χρήστος Μπιλίρης, δήλωσε πως «Ευχαριστώ τους κ.κ. Κυριαζή και Τακτικό για την πρωτοβουλία που πήραν για να μοιραστούν οι φράουλες. Ανταποκρίθηκα άμεσα στο κάλεσμά τους και συνολικά μοιράσαμε περί τα 3.000 κεσεδάκια με φράουλες που το κόστος και μόνο της συσκευασίας και της μεταφοράς είναι τεράστιο χωρίς να υπολογίζεται το προϊόν. Δεν λογάριασαν όμως τίποτα κι έκαναν μια μεγάλη προσφορά. Εμείς θα είμαστε εδώ, σαν Περιφέρεια, σαν πολίτες του τόπου μας για να προσφέρουμε όσο μπορούμε περισσότερο».

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών