LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

09|04
2020
20:44

Κοινή δήλωση Νικολούτσου - Καννή: Δεν συμμετέχουμε σε δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ.

Με κοινή δήλωση οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Κώστας Νικολούτσος και Στάθης Καννής, έκαναν γνωστό πως δεν συμμετέχουν σε δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ.

Η κοινή δήλωση

Κύριε Δήμαρχε,

Κύριε Πρόεδρε.

Για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα καλούμαστε σε συνεδρίαση δια περιφοράς του Δημοτικού μας Συμβουλίου.

Είναι γνωστό πως η δοκιμαστική τηλεδιάσκεψη για συνεδρίαση του Δ.Σ. δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μια συνεδρίαση Δ.Σ. δεν εξαντλείται στη θετική ή μη ψήφιση των θεμάτων που τίθενται στην Ημερήσια Διάταξη. Καθοριστικό ρόλο παίζει η συζήτηση αυτών και η ανταλλαγή θέσεων και προτάσεων, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στη λήψη των σχετικών αποφάσεων.

Στις δύσκολες αυτές ημέρες που ζούμε ως κοινωνία που, βέβαια πάνω από όλα, στη σκέψη όλων μας είναι η προστασία του μεγαλύτερου αγαθού που είναι η ζωή και υγεία των συνανθρώπων μας, είναι γεγονός πως και ο Δήμος μας πρέπει να λειτουργήσει.

Τα άμεσα τουλάχιστον προβλήματα επιζητούν τις λύσεις τους.

Εφόσον είναι αδύνατη η τηλεδιάσκεψη, καθίσταται αναγκαία η ενεργοποίηση του οργάνου Δημοτικής Πολιτικής – Συμβουλίου των επικεφαλής των παρατάξεων που προβλέπεται στον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου, έτσι ώστε να συζητούνται μεταξύ των επικεφαλής στοιχειωδώς τα θέματα του Δ.Σ. και κατόπιν δια περιφοράς να λαμβάνονται αποφάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι από όλες τις παρατάξεις έχει υποβληθεί αίτημα για λήψη απόφασης από το Δ.Σ. όσον αφορά τα μέτρα ανακούφισης των επαγγελματιών του Δήμου μας (απαλλαγή από δημοτικά τέλη, τέλη κοινοχρήστων χώρων κλπ.) Ήδη, άλλοι Δήμοι στη χώρα έχουν προχωρήσει σε ανάλογες αποφάσεις. Θεωρούμε πως είναι πρωτεύον ζήτημα για το Δήμο μας και επιβάλλεται στην επόμενη συνεδρίαση να τεθεί προς συζήτηση το θέμα αυτό.

Κατόπιν τούτων, σας γνωρίζουμε ότι οι παρατάξεις μας, αύριο, 10.04.2020, δεν θα συμμετάσχουν στην δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. και φυσικά σε καμία άλλη ανάλογη συνεδρίαση αν δεν έχει προηγηθεί η σύγκληση του οργάνου Δημοτικής Πολιτικής – Συμβουλίου των επικεφαλής των παρατάξεων.

Πύργος, 09.04.2020

Οι Επικεφαλής των παρατάξεων

ΜΑΖΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΣ ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΝΝΗΣ

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών