LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

20|05
2020
12:56

Αγ. Γεώργιος Ανδραβίδας: Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού 77χρονος στο σπίτι του

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε ένα 77χρονο συνταξιούχο δικηγόρο το πρωί της Τετάρτης στον Αγ. Γεώργο Ανδραβίδας. Μια ομάδα έξι ατόμων του επιτέθηκε και με τη βία του απέσπασε το ποσό των 400 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος άντρας στις εφτά το πρωί καθόταν στην αυλή του σπιτιού του, όταν μια ομάδα έξι ατόμων έφτασε εκεί με αυτοκίνητο και προσπαθώντας να τον προσεγγίσουν επιχείρησαν να του πιάσουν κουβέντα ζητώντας του καρπούζια για να αγοράσουν.

Οι τέσσερις από τους δράστες μπήκαν στην αυλή και άρχισαν να χτυπούν το ηλικιωμένο, προκειμένου να τους δώσει τα χρήματά του. Τον οδήγησαν στην κρεβατοκάμαρά του και κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 400 ευρώ, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο ηλικιωμένος αφού οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενημέρωσε τις αρχές και τραυματισμένος οδήγησε το αυτοκίνητό του έως το νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου υπεβλήθει σε εργαστηριακές εξετάσεις.

Ο 77χρονος φέρει ένα σοβαρό τραύμα στο μάτι από τις γροθιές που δέχτηκε καθώς και άλλα χτυπήματα στο κεφάλι και στο σώμα του.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος έξι αγνώστων δραστών για ληστεία

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος έξι αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, μετέβησαν με  όχημα έξω από οικία ημεδαπού σε περιοχή της Ανδραβίδας και με το πρόσχημα της αγοράς φρούτων τον ακινητοποίησαν και τον οδήγησαν σε υπνοδωμάτιο της οικίας, όπου αφού τον χτύπησαν με τα χέρια τους  σε διάφορα μέρη του σώματος του, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (400) ευρώ.

Παράλληλα, ερεύνησαν τους χώρους της οικίας και αφαίρεσαν ένα κυνηγητικό όπλο, το κινητό τηλέφωνο του παθόντα, ενώ προξένησαν φθορά σε αυτοκίνητο του θύματος.

Ενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo