LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

14|12
2018
11:09

Μάλιαρης κατά Μοράντ και συνεργατών του

«Ανεπαρκείς, ανίκανοι αλλά και επικίνδυνοι για τον Δήμο μας ο Ναμπίλ Μοράντ και οι συνεργάτες του»

Ανακοίνωση που βάλλει κατά του δημάρχου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και των συνεργατών του, εξέδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Διονύσης Μάλιαρης μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περιοχής.

Σε αυτή αναφέρει τα εξής:

Η χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδραβίδας-Κυλλήνης κατέδειξε περίτρανα την ανεπάρκεια, αδυναμία αλλά και ανικανότητα του Δημάρχου Ναμπίλ Μοράντ (και των συνεργατών του) όπως και του Προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Χρ. Ζαφειρόπουλου, να αντιληφθούν τι συμβαίνει στο Δήμο μας.

Η δικαίωσή μου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση στο θέμα της «αντικατάστασής» μου από τον Σύνδεσμο «ΗΡΑΚΛΗΣ», η οποία ήταν αναμενόμενη, φυσιολογική και νόμιμη, έδειξε όμως και κάτι άλλο. Ότι ο κ. Ναμπίλ Μοράντ , μαζί με τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου είναι και επικίνδυνοι για τον Δήμο!

Διότι πέρα από την αδυναμία τους να προβλέψουν, δεν έχουν μάθει ούτε να ακούνε… Παρόλο που είχα γίνει πιεστικός,αν άκουγαν όσα τους είχα πει ο ίδιος αλλά και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι, από όλες τις παρατάξεις, δεν θα φτάναμε σήμερα εδώ που φτάσαμε.

Δεν είναι τυχαίο αλλά αναμενόμενο ότι ο Δήμαρχος είναι πλέον απομονωμένος και δεν τον εμπιστεύονται ούτε οι δικοί του Δημοτικοί Σύμβουλοι. Κάποιοι ήδη εγκατέλειψαν το καράβι και οι υπόλοιποι ψάχνουν ευκαιρία να το εγκαταλείψουν. Και οι εναπομείναντες έχουν τους λόγους τους…

Όπως είπα και χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά κοινή ομολογία ο Δήμαρχος απέτυχε παταγωδώς και ούτε πρόκειται να «νοικοκυρέψει» τον Δήμο. Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορεί! Είναι λίγος, είναι ανεπαρκής.

Είναι όμως και εμπαθής απέναντί μου… Πώς αλλιώς να εξηγηθεί αυτό που δήλωσε ότι ναι μεν είμαι επιτυχημένος ως Πρόεδρος στον ΗΡΑΚΛΗ (και στο ΚΟΤΥΧΙ), όμως, ήταν γι αυτόν θέμα ηθικής τάξης(!) να προχωρήσει στην αντικατάστασή μου!

Ποιος αντικαθιστά ένας επιτυχημένο; Κανείς, όπως δηλώνει ο ίδιος. Δήλωσε επίσης ότι …η θέση ανήκει στην πλειοψηφία και αν δεν αφορούσε τον Πρόεδρο δεν θα έκανε τίποτε! Αυτή η δήλωση από μόνη της τα εξηγεί όλα!

Όσο για τον Πρόεδρο του Δημ. Συμβουλίου κ. Ζαφειρόπουλο, προφανώς και είναι εκτεθειμένος διότι δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις τις δικές μου και αρκετών Δημοτικών Συμβούλων τους οποίους και εξέθεσε. Κι όπως πολύ σωστά ειπώθηκε και χθες , πάλι καλά που ήταν μυστική η ψηφοφορία… Αλλιώς κάποιοι που τον πίστεψαν, όταν έκανε την εισήγησή του, σήμερα δεν θα ήξεραν που να κρυφτούν!


Οποιοδήποτε άλλος που σέβεται τον εαυτό του και τον θεσμό που υπηρετεί θα είχε ήδη παραιτηθεί. Εσείς κ. Ζαφειρόπουλε γιατί παραμένετε ακόμα στη θέση του Προέδρου;

Γιατί κύριε Ναμπίλ Μοράντ λειτουργήσατε κατ’ αυτόν τον τρόπο; Προφανώς λόγω εκλογών. Πήρατε όμως λάθος δρόμο…

Οι πολίτες που μας ψηφίζουν τι θέλουν από εμάς; Θέλουν να κάνουμε έργα, και να διοικούμε με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας.

Ο Μάιος δεν είναι μακριά… Είναι πολύ κοντά. Εκεί όλοι μας θα κριθούμε. Και για όσα λέμε και για όσα πράττουμε. Αλλά και για όσα δεν πράξαμε ενώ μπορούσαμε

Εμείς είμαστε εδώ. Διαθέτουμε όραμα, επεξεργαζόμαστε σχέδιο και θα παρουσιάσουμε ολοκληρωμένη πρόταση για να «νοικοκυρέψουμε» και να οδηγήσουμε τον Δήμο μας σε ασφαλή λημέρια. Να τον καταστήσουμε πρωταγωνιστή, να πάρει τη θέση που του αξίζει.

Εσείς κ. Ναμπίλ Μοράντ μπορείτε, ύστερα απ όλα αυτά, και ενώ σας έχουν εγκαταλείψει ακόμη και οι δικοί σας εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι να ισχυριστείτε το ίδιο;

Με τέτοια λάθη Δήμαρχε και Πρόεδρε είναι δυνατόν να πάτε μπροστά; Μόνο πίσω πάτε τον Δήμο και δυστυχώς τον πάτε πολύ καλά!

Διονύσης Μάλιαρης
Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ