LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

31|12
2018
22:16

Αλεξανδρόπουλος: Η νέα χρονιά σηματοδοτεί και τη νέα πορεία ανατροπής !

Στην αρχή της νέας χρονιάς προσδοκούμε και σχεδιάζουμε για το καλύτερο με δυνατό το αίσθημα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης ότι θα τα καταφέρουμε!

Αγαπητοί μου Συμπατριώτες,

Η χρονιά που έρχεται είναι κρίσιμη για τον τόπο και εμάς τους ίδιους.

Το 2019 μας δίνει την δυνατότητα και την ευκαιρία να αλλάξουμε το βαρύ κλίμα στο Δήμο μας και έχουμε κάθε λόγο να αισιοδοξούμε μπροστά στη μεγάλη ώρα της αλήθειας και των υπεύθυνων επιλογών μας.

Οι πρακτικές μιας Δημοτικής Αρχής ανίκανης να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις, που μόνο μέλημά της έχει την εναλλαγή προσώπων στη θέση του Δημάρχου, χωρίς ωστόσο κανένα όφελος προς το κοινό συμφέρον οδήγησαν τη Ζαχάρω, τη Φιγαλεία και τις Τοπικές μας Κοινότητες στη μιζέρια και την εγκατάλειψη…

Βιώσαμε για έναν ακόμη χρόνο, το 2018 που αποχαιρετούμε, την απαξίωση του τόπου μας που δέχθηκε αναρίθμητα «χτυπήματα» και βρέθηκε αντιμέτωπος με πολλαπλά προβλήματα επειδή κάποιοι επιμένουν να του στερούν το δικαίωμα της ανάπτυξης και την αξιοπρεπή διαβίωση των κατοίκων του.

Φίλες και φίλοι Συνδημότες,

Η νέα χρονιά που είναι εκλογική, μπορεί να δώσει το έναυσμα της ανατροπής και να φέρει και πάλι την αισιοδοξία και το χαμόγελο στα χείλη όλων μας.

Είναι η ώρα και η κατάλληλη χρονική στιγμή για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, βάζοντας τέλος στην μέχρι τώρα αλλοπρόσαλη, ευτράπελη και ζημιογόνα διαχείρηση των δημοτικών μας πραγμάτων. Μαζί να αποκαταστήσουμε το κύρος και την σοβαρότητα που πρέπει να έχει ο Δήμος Ζαχάρως.

Να είμαστε υπερήφανοι για το Δήμο μας.

Μακάρι το 2019 να αποτελέσει την αφετηρία της νέας πορείας που θα χαρακτηρίζεται από εντιμότητα, συνεργασία και συμμετοχή χωρίς μικρόψυχους διαχωρισμούς και διακρίσεις για να κατακτήσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Καλή Χρονιά σε όλους

 

Κώστας Αλεξανδρόπουλος

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΝΕ.Δ.Α» ΔΗΜΟΥ ΖΑΧΑΡΩΣ

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ