LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

28|09
2020
22:39

Πύργος: Νεκρός ο Μήτσος - cult φιγούρα της πόλης - Παρασύρθηκε στην οδό Κατακόλου

Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου ένας άνδρας που βρέθηκε να περπατάει επί της οδού Κατακόλου και παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Νεότερη ενημέρωση

Νεκρός ειναι ο άνδρας που παρασύρθηκε απο το αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα στο ύψος του εργοστασίου Κεράμικα.

Πρόκειται για γνωστό ΡΟΜΑ - cult φιγούρα της πόλης...

Νεότερη ενημέρωση

Ο Δημήτρης Χαλιλόπουλος 43 ετών, κατά κόσμον - Μήτσος ή Μητσάρας, η cult φιγούρα του Πύργου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που συνέβη λίγο μετά τις δέκα το βράδυ της Δευτέρας στην οδό Κατακόλου, λίγο πριν το παλιό εργοστάσιο Κεράμικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο ενώ περπατούσε επί της οδού με κατεύθυνση προς το Κατάκολο.

Έπεσε αιμόφυρτος στην άσφαλτο και χωρίς τις αισθήσεις του. Στο νοσοκομείο του Πύργου που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Ο Μήτσος ήταν μια βασανισμένη φιγούρα, άκακος, που αναζητούσε ένα τσιγάρο, ένα καφέ και κάτι να φάει… Πολλές φορές η εμφάνισή του προκαλούσε, η παρουσία του μπορεί να ενοχλούσε, δεν ήταν όμως κάτι παραπάνω από μια ταλαιπωρημένη ψυχή…

Τον έβλεπαν οι πολίτες να κοιμάται στα παγκάκια, ή το χειμώνα να καίει χαρτιά για να ζεσταθεί, είχε επιλέξει όμως αυτό τον τρόπο ζωής παρά τις προσπάθειες και τη στήριξη από την οικογένειά του…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα…

* Η φωτογραφία του Μήτσου, μια από τις καλυτερες που του έχουν τραβήξει από το Γιάννη Βασιλόπουλο.

Νεότερη ενημέρωση

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου  σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη χθες το βράδυ, στην Επαρχιακή Οδό Πύργου - Κατακόλου.

Ειδικότερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, παρέσυρε 43χρονο ημεδαπό άνδρα, που κινούταν πεζός, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου  ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης  του ατυχήματος, ενώ συνελήφθη η οδηγός του οχήματος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

mitsos 2

mitsos 3

mitsos 4

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών