LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

11|10
2020
08:31

Αυτοψία Λυμπέρη στα έργα ανάπλασης της οδού Σμύρνης - «Τέλος το «ράβε – ξήλωνε» στο Δήμο Ήλιδας»

Τέλος στα κακώς κείμενα του πρόσφατου παρελθόντος και το «ράβε – ξήλωνε» στα έργα του Δήμου Ήλιδας, επιχειρεί η Δημοτική Αρχή. Συγκεκριμένα όπως δήλωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης, στη διάρκεια της αυτοψίας, στα έργα ανάπλασης της Οδούς Σμύρνης στην είσοδο της Αμαλιάδας, «αυτή η δημοτική αρχή θα βάλει τέλος στις ανορθογραφίες του πρόσφατου παρελθόντος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η ανάπλαση της Οδού Σμύρνης και των πλατειών της Αμαλιάδας.

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε προχωρήσει το έργο αλλά, δυστυχώς είχε… ξεχάσει να υπογειοποιήσει τα δίκτυα. Δηλαδή θα κατασκευάζαμε νέα πεζοδρόμια, θα «έπεφτε» ο καινούργιος ασφαλτοτάπητας αλλά οι κολώνες και μετασχηματιστές της ΔΕΗ θα παράμεναν στη θέση τους ή … θα περίμεναν μια νέα εργολαβία για να υπογειοποιηθούν.

Δηλαδή θα έπρεπε πάλι να ξηλώσουμε πεζοδρόμια και δρόμο». Εμείς, συνέχισε ο Δήμαρχος : «εντάξαμε το έργο της υπογειοποίησης με 700 χιλ ευρώ, στο ίδιο πρόγραμμα και με την ολοκλήρωση των έργων, στην οδό Σμύρνης και τις πλατείες η εικόνα που θα παρουσιάσουμε θα είναι αυτή που πρέπει για μια όμορφη επαρχιακή πόλη όπως η Αμαλιάδας.

Βέβαια υπήρξε μια καθυστέρηση λόγω των διαδικασιών που απαιτήθηκαν για την υποβολή της συμπληρωματικής μας πρότασης αλλά τώρα όλα προχωρούν κανονικά». Δεν έχουμε μάθει, συμπλήρωσε ο κ. Λυμπέρης : «να πυροβολούμε τα πόδια μας. Το συγκεκριμένο έργο, προχώρησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή και εμείς το συνεχίζουμε.

Το κυριότερο όλων είναι να γίνονται έργα στο Δήμο και όχι ποια Δημοτική Αρχή τα έχει φέρει». Σε αυτό το πλαίσιο, είπε «κινούμαστε και για το δρόμο που ενώνει το Χάβαρι με την Αρχαία Ήλιδα, μέσω της θέσης Ντανασέικα.

Η αρχική πρόταση έγινε από τη δική μας δημοτική Αρχή, πριν το 2014, υπήρξε μια καθυστέρηση και σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση, εμείς που το ξεκινήσαμε να το ολοκληρώσουμε». Καταλήγοντας ο κ. Λυμπέρης τόνισε : «όπως είπα και στη διάρκεια του απολογισμού της πρώτης χρονιάς μας, ό,τι έχουμε υποσχεθεί θα το κάνουμε πράξη».

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ