LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

19|10
2020
09:35

Kοροβέσης: Ο δρόμος Θολού - Ν. Φιγαλείας από υπόσχεση... γίνεται πράξη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού βρέθηκε κοντά σε ένα έργο που είχε θέσει εξ' αρχής σε προτεραιότητα - Ολοκληρώνονται και ικανοποιούν τους πολίτες οι εργασίες

Κοντά στην ολοκλήρωσή του είναι ένα από τα πιο σημαντικά και νευραλγικά για την ανάπτυξη της περιοχής έργα, και το οποίο αφορά ειδικότερα τους κατοίκους της Φιγαλείας.

Πρόκειται για το έργο ανακατασκευής του οδικού άξονα Θολού - Ν. Φιγαλείας που αναμένεται να δώσει τέλος σε μακροχρόνια ταλαιπωρία και να δημιουργήσει παράλληλα ασφαλείς συνθήκες στους διερχόμενους οδηγούς.

Είχε κάθε λόγο λοιπόν να αισθάνεται δικαιωμένος αλλά και ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Δυτικής Ελλάδας Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος επισκέφθηκε για μία φορά ακόμη το σημείο των τελευταίων εργασιών, επιθεώρησε την πορεία του και συνεργάσθηκε με τον επικεφαλής της αναδόχου εταιρείας.

Σημειώνεται εδώ ότι ο κ. Κοροβέσης έθεσε από την πρώτη στιγμή την κατασκευή του δρόμου ως μείζονα προτεραιότητα, αντιλαμβανόμενος το πόσο αναγκαία είναι η παρέμβαση αυτή για λόγους πολιτισμού, τουρισμού, ασφάλειας αλλά και διευκόλυνση της καθημερινότητας των πολιτών.

korovesis dromos3jpg

 

Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Ανταποκρινόμενος έτσι, στο αίτημα των τελευταίων ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία για την προώθηση του έργου έχοντας την ανάλογη στήριξη των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας αλλά και το «πράσινο φως» του ίδιου του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη, τον οποίο και ευχαρίστησε ως προς την καθοριστική συμβολή του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού βρέθηκε στη Νέα Φιγαλεία και είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με τους κατοίκους της περιοχής που τον θεωρούν ως έναν «δικό τους άνθρωπο» και του επισημαίνουν πάντα τις δυσκολίες ή τις ανάγκες που υπάρχουν και πρέπει να επιλυθούν.

korovesis dromos2jpg

Ο ίδιος με δήλωσή του τόνισε ότι αυτό που είπε από την αρχή για το συγκεκριμένο γίνεται τώρα πράξη, και πολύ σύντομα όλος ο οδικός άξονας θα παραδοθεί με την ολοκλήρωση των εργασιών και θα είναι πράγματι ένα από τα καλύτερα έργα στην περιοχή!

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ