LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

30|11
2020
08:32

Αηδόνης: Ολιγωρία της δημοτικής αρχής στην πανδημία

Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Γιώργος Αηδόνης διαπιστώνοντας ολιγωρία της δημοτικής αρχής στο ζήτημα της πανδημίας ζήτησε στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την εισήγηση θέματος για την πανδημία. Να κατατεθούν προτάσεις για την αντιμετώπιση της και μέτρα στήριξης από τις επιπτώσεις της στους δημότες, φορείς ,και επιχειρήσεις του δήμου μας .

Το σώμα έκανε δεκτό το θέμα ομόφωνα να συζητηθεί και να ληφθεί  απόφαση  εκτός ημερήσιας διάταξης

Την εισήγηση από την παράταξη Αηδόνη έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Μπενέτσης.

Ζήτησε από όλους σύνθεση και ομοψυχία για το σοβαρό ζήτημα της υγείας .Ας μάθουμε από τα λάθη μας και πρότεινε περισσότερα τεστ με γρήγορα αποτελέσματα από τον ΕΟΔΥ που στο δήμο μας όλο αυτό το διάστημα απουσιάζει,και να γίνονται με κανόνες επιστημονικά μεθοδευμένα και με σεβασμό με την συνεργασία του Κέντρου υγείας Αρχαίας Ολυμπίας αλλά και την συμβολή των ιατρείων στις Δημοτικές ενότητες.Στο νομό μας, στην Ηλεία αλλά και στο δήμο μας ιδιαίτερα, με μακροχρόνια ελλειμματική πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας  και με ελάχιστες κλίνες στα νοσοκομεία, ο ΕΟΔΥ, οφείλει να είναι και εδώ.

Ο Γιώργος Αηδόνης ζήτησε την χρησιμοποίηση  και  στελέχωση του δημοτικού ασθενοφόρου, ένα χρόνιο αίτημα  που σήμερα είναι επιβεβλημένο.Να γίνει κέντρο εμβολιασμού το κέντρο υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, καθώς να δημιουργηθούν κλίνες βραχείας νοσηλείας για ασθενείς από το νέο κορονοϊό (COVID-19). Από πλευράς της δημοτικής αρχής είπαν ότι δεν είναι έτοιμοι όσον αφορά  τα οικονομικά μέτρα στήριξης και θα το πράξουν σύντομα σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο.Αποδέχτηκαν  δε την πρόταση  συγκρότησης επιτροπής του δημοτικού συμβούλου μας Δημήτρη Δημητρόπουλου για την άμεση συνάντηση της με το διοικητή του νοσοκομείου Πύργου και την διευθύντρια του κέντρου υγείας της  Αρχαίας Ολυμπίας .

Η απόφαση ψηφίστηκε ομόφωνα που δείχνει την υπευθυνότητα σε ζητήματα υγείας στις  κρίσιμες στιγμές που  δεν πρέπει να υπάρχουν αντιπαλότητες. Σε κλίμα ομοψυχίας χαιρετίζουμε σαν παράταξη τη στάση όλων των παρατάξεων και κυρίως της δημοτικής αρχής.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών