LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

10|05
2021
17:36

Δήμος Ήλιδας: Εντείνει τις προσπάθειες για τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του Κορονοϊού

Εντείνει τις προσπάθειές του ο Δήμος Ήλιδας, στο μεγάλο του στόχο που είναι ο περιορισμός της εξάπλωσης της πανδημίας του Κορονοϊού στην περιοχή.

Στο πλαίσιο των  δράσεων που αναλαμβάνει από κοινού με τον ΕΟΔΥ, το πρωί της Δευτέρας στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα,  πραγματοποιήθηκαν  τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Στην πλατεία Αγίου Αθανασίου βρέθηκε και συνομίλησε με τα μέλη του κλιμακίου αλλά και κατοίκους, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης. Όπως δήλωσε : «Μην ξεγελιόμαστε. Ο κορονοϊός είναι εδώ και οφείλουμε όλοι να τηρούμε τα μέτρα και πάνω από όλα να εμβολιαστούμε ώστε σύντομα να αποτελέσει έναν μακρινό εφιάλτη και να επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητά μας».  Ο Δήμος Ήλιδας, συνέχισε ο κ. Λυμπέρης : «σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, πραγματοποιεί -και θα συνεχίσει για όσο χρειαστεί- δειγματοληπτικούς  ελέγχους στους κατοίκους. Επαναλαμβάνω πως για να ξεπεράσουμε την πανδημία θα πρέπει όλοι να τηρούμε τα μέτρα και να εμβολιαζόμαστε και καλώ τους συνδημότες μας να ακολουθήσουν τις οδηγίες και να είναι προσεκτικοί».

DHMARXOS PLATEIA 1 1

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ τηνΤετάρτη 12 Μαΐου στην πλατεία Αγ. Αθανασίου

ΤηνΤετάρτη 12  Μαΐου και ώρες 9 το πρωί με 2 το μεσημέρι, στην πλατεία Αγίου Αθανασίου στην Αμαλιάδα,  θα πραγματοποιηθούν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε πολίτες της περιοχής στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων και περιορισμού της διασποράς της πανδημίας covid-19.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και ένα κινητό τηλέφωνο ώστε να ενημερωθούν για το αποτέλεσμα του rapidtest.

Οι δειγματοληψίες θα σταματούν 15 λεπτά πριν την λήξη του ωραρίου, δλδ στις 13.45.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ