LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

15|05
2021
18:46

Έκτακτη σύγκλιση δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας ζητά ο Δ. Κράλλης

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Ήλιδας κύριο Αντώνη Πατρινό, ο επικεφαλής της παράταξης "Ήλιδα - Νέα Γενιά Ιδεών" Δημήτρης Κράλλης,  ζητά να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα 17 Μαϊου, για οργάνωση αντιδράσεων κατά της κυβερνητικής απόφασης, για κατάργηση του πανεπιστημιακού τμήματος Γεωπονίας Αμαλιάδας.
 
Στην επιστολή που υπογράφει και ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κράλλης αναφέρει τα εξής:
 
Κύριε πρόεδρε,οι πολίτες της Ηλείας παρακολουθούν άφωνοι το στυγερό πολιτικό έγκλημα που διέπραξε η κυβέρνηση με την διαγραφή της Αμαλιάδας και της Ηλείας από τον πανεπιστημιακό χάρτη της χώρας προχωρώντας στην κατάργηση των πανεπιστημιακών τμημάτων Αμαλιάδας - Πύργου.
 
Διαπίστωση μας είναι ότι το πολιτικό προσωπικό του νομού και ειδικότερα οι κυβερνητικοί βουλευτές συμμετείχαν απαθής στην δυσάρεστη αυτή εξέλιξη για τον τόπο μας ως αιχμάλωτοι ενός ιδιότυπου καθεστώτος πολιτικής αργίας.
 
Οι πολίτες του νομού Ηλείας με τους αγώνες τους κατέκτησαν το 2002 επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ την ίδρυση των δύο τμημάτων ΤΕΙ σε Αμαλιάδα και Πύργο.
 
Οι πολίτες σήμερα απαιτούν την άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου την Δευτέρα 17 Μαϊου και ώρα 07:00μμ.
 
Στην εν λόγο συνεδρίαση σας προτείνουμε να καλέστε να παρευρεθούν οι κυβερνητικοί βουλευτές,οι βουλευτές της αντιπολίτευσης,ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας μαζί με τους περιφερειακούς συμβούλους του νόμου καθώς και το σύνολο των φορέων της πόλης.
 
Η εν λόγο συνεδρίαση να μεταδοθεί σε ζωντανή αναμετάδοση από τα τοπικά ΜΜΕ καθώς και από το διαδίκτυο για να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια και να κάνουν οι ίδιοι των καταλογισμό ευθυνών στους γνωστούς υπεύθυνους.
 
Ο δήμος Ήλιδας έχει θεσμικό καθήκον να ενεργοποιήσει την κοινωνία των πολιτών για να μην καταγράφει ως δήμος αδράνειας".

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ