LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

17|05
2021
07:22

“Όπου φύγει - φύγει…” και από Κυλλήνη για Ζάκυνθο - Κεφαλονιά

Μετά το άνοιγμα των μετακινήσεων σε όλη την Ελλάδα, κάτι άρχισε να κινείται και στην πορθμειακή γραμμή Κυλλήνης - Ζακύνθου - Κεφαλονιάς. Οι πολίτες με το αποτέλεσμα του self test ή άλλα απαραίτητα έγγραφα, έχοντας την αίσθηση μιας μεγαλύτερης ελευθερίας επιβιβάζονται στο πλοίο της γραμμής για να ταξιδέψουν σε αγαπημένους προορισμούς, είτε για δουλειές, είτε για διακοπές, είτε πολύ περισσότερο για να δουν πρόσωπα της οικογένειας ή συγγενείς και φίλους που έχουν αρκετό καιρό να δουν.

varvaresos

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, Γιάννης Βαρβαρέσος, από την πλευρά του σχολίασε πως “… ο τουρισμός άνοιξε και ήδη η αύξηση της κινητικότητας στο λιμάνι της Κυλλήνης, είναι εμφανής, από την πρώτη ημέρα. Θέλουμε να πιστεύουμε και ελπίζουμε πως αυτό θα συνεχιστεί και μέρα με τη μέρα η αύξηση θα είναι μεγαλύτερη”.

kalogeros

Ο Γιώργος και η Ασημίνα Καλόγερου, ταξίδεψαν για Ζάκυνθο προκειμένου να δουν τη νύφη τους που γέννησε και το εγγονάκι τους… “Πάμε στη Ζάκυνθο γιατί έχει γεννήσει η νύφη μας. Έχουμε όλα τα χαρτιά στο χέρι. Για το εμβόλιο μας, το self test και ότι χρειάζεται. Αισθανόμαστε επιτέλους ελευθερία”...

mixas

Ο Κώστας Μίχας έφυγε με το πλοίο για δουλειά. “Πηγαίνω για δουλειά, έχω συμπληρώσει το έγγραφο για το self test και έτσι μπορώ να ταξιδέψω”.

Florentinos

Για διακοπές ταξίδεψε ο Παναγιώτης Φλωρεντίνος… “Πηγαίνω στη Ζάκυνθο για διακοπές, έχω την κάρτα υγείας και την βεβαίωση που έχω κάνει το εμβόλιο” σημείωσε.

Vasilatos

Ο Δημήτρης Βασιλάτος κινείται ανάμεσα στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο για δουλειές δραστηριοποιούμενος στον τουρισμό. “Ερχόμαστε από την πανέμορφη Κεφαλλονιά και πάμε στην Ζάκυνθο. Η Κεφαλλονιά ακόμα δεν έχει τουριστικά ξεκινήσει, ελπίζουμε να τακτοποιηθεί η κατάσταση και να ξεκινήσει ο τουρισμός. Δεν πάμε διακοπές στη Ζάκυνθο, πηγαίνουμε να παραλάβουμε ένα επαγγελματικό τουριστικό σκάφος το οποίο θα δουλέψει στην Κεφαλλονιά με το άνοιγμα του τουρισμού.

Είναι ένα πολύ θετικό μετρό το γεγονός ότι άνοιξε ο τουρισμός. Βοηθούν τα self tests και οι εμβολιασμοί και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση έτσι ώστε να κερδίσουμε την ελευθερία μας και να ανοίξει ο τουρισμός που τόσο πολύ περιμένουν τα νησιά σε όλη την Ελλάδα. Τα εισοδήματά μας βασίζονται ακριβώς εκεί. Εύχομαι να περάσουμε μία καλή χρονιά και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Μακάρι να τελειώσει γρήγορα αυτός ο βραχνάς της πανδημίας που μας έχει πνίξει όλους”.

Strouzas

Τέλος ο Πέτρος Στρούζας πήρε άδεια από τη μονάδα του για να επισκεφθεί το σπίτι του. “Πηγαίνω στη Ζάκυνθο, είμαι φαντάρος στην Ανδραβίδα στην πολεμική αεροπορία. Έκανα το self test και δεν χρειάζεται κάτι άλλο προκειμένου να ταξιδέψω”.

killini 3

killini 4

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor