LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

17|06
2021
07:51

Αμπελώνας Πύργου: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στα δύο σπίτια συγγενών του 39χρονου

Ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι έρευνες και στο δεύτερο χώρο στον Αμπελώνα Πύργου, ιδιοκτησίας συγγενούς του 39χρονου που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση Κορφιάτη στη Ζάκυνθο.

Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει μετά από πληροφορία που δόθηκε στις τοπικές αστυνομικές αρχές στην Ηλεία για την ύπαρξη οπλισμού και αφού λίγο πριν είχε εντοπιστεί και κλεμμένο όχημα στην περιοχή από την Αθήνα.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου με επικεφαλής το διοικητή Μπάμπη Πατσούρη και με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Παναγιώτη Μάνδαλο, μετέβησαν στο χωριό και έκαναν έρευνες τόσο στο σπίτι που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, όσο και στην αγροικία σε πιο απόμερη περιοχή.

Παράλληλα από την Αθήνα άμεσα ξεκίνησε κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από τη ΓΑΔΑ για τη λήψη αποτυπωμάτων, γενετικού υλικού και άλλων στοιχείων.

Η εύρεση των δύο καλάσνικοφ, των σφαιρών, των καλύκων, αλλά και κλεμμένων οχημάτων, φανέρωσε πως κάτι πιθανόν ετοιμαζόταν στην Ηλεία ή με αφετηρία την περιοχή.

Ο συνδυασμός του οπλισμού και των κλεμμένων οχημάτων από την Αθήνα, μιας μοτοσικλέτας και ενός αυτοκινήτου, παρέπεμπε σε σχεδιασμό κάποιας σοβαρής εγκληματικής ενέργειας.

ampelonas ereunes 2

ampelonas ereunes 3

ampelonas ereunes 4

Την Κυριακή οι Αρχές συνέχισαν από πολύ νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ τις έρευνες στην αγροικία συλλέγοντας στοιχεία, ενώ στον ίδιο χώρο έμειναν και τη Δευτέρα. Τρίτη και Τετάρτη “χτένισαν” το σπίτι που βρίσκεται μέσα στο χωριό, ενώ παράλληλα ελήφθησαν καταθέσεις από πρόσωπα που πιθανόν γνώριζαν πράγματα σχετικά με την παρουσία του 39χρονου στο χωριό.

Μετά την έρευνα, ξεκινά η αξιοποίηση των στοιχείων, η βαλλιστική εξέταση των δύο καλάσνικοφ ώστε να φανεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες εγκληματικές πράξεις, τα δεδομένα από το γενετικό υλικό και οι συσχετισμοί μέσα από τα στοιχεία που συγκεντρώνονται για να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα οι αστυνομικοί.

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ