LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

28|02
2019
13:22

Ο Μπαλιούκος δηλώνει «παρών» - Ξανά υποψήφιος πάει για την 6η θητεία

Ο Τάκης Δημητρουλόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, με αναφορές και στο νυν δήμαρχο, όμως ο κ. Μπαλιούκος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη… Και το βασικότερο είναι πως η κάθοδός του στις εκλογές αποτελεί κοινή επιθυμία της τοπικής κοινωνίας όπως αυτή εκφράζεται από τους προέδρους των χωριών του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων.

Ο κατά γενική ομολογία πιο επιτυχημένος δήμαρχος των τελευταίων δεκαετιών στην Ηλεία, δηλώνει «παρών» και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση…

Σε ανακοίνωσή του δήλωσε τα εξής για το θέμα:

«Προ ημερών, ανακοίνωσε ο φίλος Τάκης Δημητρουλόπουλος, την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη ψήφο των δημοτών μας, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Του ευχόμαστε δύναμη και καλόν αγώνα.

Επειδή όμως έγινε αναφορά στη Παράταξή μας, την πορεία και το έργο μας που συνεχίζεται, θέλουμε να υπογραμμίσουμε, ότι η Παράταξή μας, η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ», δεν είναι μια ευκαιριακή σύναξη προσώπων.

Είναι θεσμός στη συνείδηση των δημοτών μας, με πορεία 21 χρόνων, γι΄ αυτό θεωρείται επιεικώς απρέπεια, να πιστεύει ο οποιοσδήποτε, ότι κλείνει ο κύκλος της, τι στιγμή που όλοι αναγνωρίζουν ότι έδωσε στην περιοχή μας την αξιοπρέπειά της, παρήγαγε αποτέλεσμα και οι δημότες μας αισθάνονται το σεβασμό του Νομού μας, της Περιφέρειάς μας, αλλά και όλης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της χώρας μας, στους εκπροσώπους της.

Δεν κλείνει κανένας κύκλος, καμία προσπάθεια Ομάδας, όταν μόνο το τελευταίο 6μηνο, πέτυχε την ένταξη του Δήμου μας σε Προγράμματα, προϋπολογισμού 14 εκατομμυρίων ΕΥΡΩ, που θα υλοποιηθούν από τη νέα Δημοτική Αρχή.

Όσον αφορά την αγωνία του για την ενότητα της περιοχής, αυτή είναι δεδομένη, γιατί  η δική μας παράταξη την υπηρέτησε δογματικά, αφού απομόνωσε μεμονωμένες φωνές, που μέσα από τη διάσπαση αναζητούσαν ρόλο.

Όμως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, δίνεται η ευκαιρία για ανανέωση, διεύρυνση, επικαιροποίηση στόχων, υιοθέτηση άλλων απόψεων κ.ο.κ. και η παράταξή μας είναι προσηλωμένη σε αυτή την πρακτική και αυτά τα 20 χρόνια το έχει κάνει πράξη πάρα πολλές φορές.

Είναι λοιπόν καλοδεχούμενη η ανάμειξη του οποιουδήποτε δημότη μας σε αυτή την προσπάθεια. Είναι όμως καλοδεχούμενη η ανάμειξη του οποιουδήποτε, χωρίς προϋποθέσεις, όρους, απαξιωτικές και προσβλητικές αναφορές.

Αναζητούμε συνεργάτες να συμπληρώνουν την προσπάθεια και όχι να αναιρέσουν, ή να υπονομεύσουν την πορεία της περιοχής μας.

Αναζητούμε συνεργάτες από πρόσωπα που δίνουν επιτυχημένα τον αγώνα ζωής στην περιοχή μας, που ζουν σε αυτήν και διαπνέονται από τις Αρχές της δημοκρατίας της διαφάνειας και της συλλογικής δράσης.

Σε αυτήν την 20χρονη πορεία, μας ήταν παντελώς αδιάφορα όσα άτομα χαρακτηρίζονται από αντιδημοκρατική συμπεριφορά, ή όσα άτομα, κατά καιρούς, εκτελούσαν διατεταγμένη υπηρεσία, επιδιώκοντας προσωπικούς και ιδιοτελείς στόχους.

Καλούμε τα μέλη της Παράταξής μας, τα Τοπικά μας Συμβούλια και κυρίως τους Δημότες μας, να παραμείνουν ψύχραιμοι και να μην επηρεάζονται από όσα ακούν.

Θα έρθει η ώρα, που κι εμείς, η Παράταξή μας, θα ασχοληθούμε με τις εκλογικές διαδικασίες, όπως κάναμε όλα αυτά τα χρόνια».

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ