LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

23|06
2021
19:01

Μονή Πετράκη: Επίθεση με καυστικό υγρό σε μητροπολίτες - Συνελήφθη ιερέας (upd)

Συνελήφθη ιερέας - Την ώρα της επίθεσης βρισκόταν σε εξέλιξη ένα συνοδικό δικαστήριο για την τύχη Μητροπολίτη

Ιερέας που συνελήφθη επιτέθηκε πριν από λίγη ώρα με καυστικό υγρό -μάλλον βιτριόλι- σε μητροπολίτες στη Μόνη Πετράκη στο Κολωνάκι με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχουν τραυματιστεί αρκετά άτομα. Εκκλησιαστικές πηγές κάνουν λόγο για έξι Μητροπολίτες τραυματίες, ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν στο ethnos.gr ότι υπάρχει και τραυματίας αστυνομικός από το καυστικό υγρό.  Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο ενώ επί τόπου βρίσκονται και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που έχουν αποκλείσει το χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. βρισκόταν σε εξέλιξη ένα συνοδικό δικαστήριο για την τύχη ενός Μητροπολίτη και τότε ένας από τους ιερείς -πιθανότατα εκείνος που κρινόταν-επιτέθηκε προς άλλους ιερείς με άγνωστο μέχρι αυτή την ώρα καυστικό υγρό. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης μάλλον χρησιμοποίησε βιτριόλι και έχει συλληφθεί, ενώ οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί άλλοι στο Λαϊκό Νοσοκομείο και άλλοι στο ΚΑΤ.

Οι δυο από τους έξι τραυματίες μητροπολίτες φέρονται να έχουν εκτεταμένα εγκαύματα (ακόμα και στο πρόσωπο). Ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας μεταβαίνει αυτή την ώρα στο ΓΝ Λαϊκό, όπου διακομίστηκαν τραυματίες από τη Μονή Πετράκη.

 

Οπως μετέδωσε στο OPEN η Μίνα Καραμήτρου, έξι Μητροπολίτες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο καθώς λίγο νωρίτερα ήταν σε εξέλιξη Συνοδικό Δικαστήριο στη Μονή Πετράκη και ιερέας πέταξε στους Μητροπολίτες στο πρόσωπο και στο σώμα καυστικό υγρό, χωρίς να αποκλείεται να είναι και βιτριόλι.

Το απόγευμα της Τετάρτης ήταν σε εξέλιξη το Συνοδικό Δικαστήριο για να αποφασίσει για την καθαίρεση ιερέα ο οποίος ιερουργεί στη Βόρεια Ελλάδα και είχε συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών.

Την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η Ιερά Σύνοδος γι’ αυτό το θέμα ο ιερέας ο οποίος κατηγορείται και ήταν υπό καθαίρεση έβγαλε ξαφνικά ένα μπουκάλι και πέταξε στους μητροπολίτες το καυστικό υγρό.

Πηγή: Ethnos.gr - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKNISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ