LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

14|07
2021
07:42

Μητέρα 8χρονου: Το μόνο που θέλω από τον οδηγό είναι να κάνει μια προσευχή για το παιδί μου να γίνει καλά

Συγκλονίζει η μητέρα του οκτάχρονου Διονύση που παρασύρθηκε το βράδυ της Κυριακής στο χωριό Κέντρο Πηνείας, από 49χρονο, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι και θείος του.

“Να κάνει μια προσευχή να γίνει καλά το παιδί μου” ανέφερε σε δηλώσεις της στο Open η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Το αγοράκι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά τραύματα του.

Ο οκτάχρονος σύμφωνα με τον υπεύθυνο της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, έχει υποστεί το σύνδρομο της κατάχωσης ή της καταπλάκωσης το οποίο είναι ένα σύνδρομο το οποίο προκαλεί ραβδομυόλυση  με σοβαρά προβλήματα. Έχει αντιμετωπιστεί η κατάσταση του από την πρώτη ώρα, όμως υπάρχουν πάρα πολλά περίπλοκα θέματα, όπως δερματικά ελλείμματα από τον τραυματισμό.

Στο μεταξύ χθες παρουσιάστηκε αυτοβούλως με το δικηγόρο του ο 49χρονος στο Τμήμα Τροχαίας ήλιδας, που σύμφωνα με τις Αρχές εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.
Μητέρα 8χρονου: Μια προσευχή να γίνει καλά το παιδί μου

Συγκλονισμένη η μητέρα του οκτάχρονου Διονύση μίλησε στο Open και περιέγραψε πως έγινε το ατύχημα και τις προσπάθειες που έκανε για να σώσει το παιδί της. Ευχαρίστησε δε τους γιατρούς και το προσωπικό σε Αμαλιάδα και Πύργο για να βοηθήσουν το παιδί την πρώτη στιγμή αλλά και τους γιατρούς στο Ρίο που δίνουν τη μάχη για το Διονύση. Μίλησε όμως και για τον οδηγό που παρέσυρε το γιο της.

“Είχα κανονικά το παιδί μου στα χέρια μου, δίπλα μου τον άλλο γιο μου, απλώς τράβηξα το πρώτο παιδί μου, το άλλο δεν πρόλαβα να το τραβήξω, το πήρε παραμάζωμα το αυτοκίνητο από κάτω. Έκανα ότι μπορούσα, ότι έβλεπα, το πήρα κάτω από το αυτοκίνητο και το πήγαμε κατευθείαν στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Εκεί έκαναν τα αδύνατα δυνατά να σώσουν το παιδί μου, και ευχαριστώ όλο το νοσοκομείο της Αμαλιάδας που πρόσεξαν το παιδί μου και στον Πύργο και εδώ σε αυτό το νοσοκομείο που ήταν ο κ. Ηλιάδης και μία άλλη νοσοκόμα που έκαναν τα πάντα για το παιδί μου. Εύχομαι σε όλον τον κόσμο να κάνει μία προσευχή για το παιδί μου. Μόνο αυτό θέλω τίποτα άλλο…” είπε η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Αναφερόμενη στον 49χρονο οδηγό δήλωσε ότι “… στον οδηγό δεν έχω να πω κάτι, το μόνο που θέλω να του ζητήσω είναι να κάνει μία προσευχή για το παιδί μου γιατί εγώ το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά. Μόνο αυτό! Δεν θέλω κάτι άλλο. Δεν θέλω να είναι ούτε αυτός ο άνθρωπος δυστυχισμένος γιατί αυτός έχει περισσότερες τύψεις αυτή τη στιγμή. Πιστεύω ότι είναι περισσότερο δυστυχισμένος. Ας κάνει μόνο μία προσευχή να γίνει το παιδί μου καλά…”.

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ