LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|07
2021
07:33

Τραγωδία για αδέρφια από την Καρυά - Ο ένας αυτοκτόνησε, ο δεύτερος πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν

Η κηδεία του 81χρονου έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στο Β’ Κοιμητήριο Πάτρας και του αδελφού του, για σήμερα Δευτέρα 26/7   στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρυάς Ηλείας.

O πυροβολισμός που ακούστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, από διαμέρισμα των εργατικών κατοικιών Ταραμπούρα στη συμβολή των οδών Ακρωτηρίου και Μηλίτου στην Πάτρα, αναστάτωσε τους κατοίκους.

Ο ήχος προήλθε από το διαμέρισμα, όπου διέμενε μόνος του ηλικιωμένος. Τον 81χρονο βρήκε νεκρό στο σπίτι του γείτονας που διατηρούσαν φιλικές σχέσεις, ο οποίος κατευθύνθηκε στο σημείο, προκειμένου να διαπιστώσει τι είχε συμβεί.

ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ

Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε τη σορό του ηλικιωμένου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η κεντρική πόρτα του διαμερίσματος, άγνωστο γιατί, ήταν ανοικτή. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο ηλικιωμένος περίπου στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, πήρε το κυνηγετικό όπλο και αυτοπυροβολήθηκε, βάζοντας τέλος στη ζωή του. Οι λόγοι που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, παραμένουν άγνωστοι. Στον χώρο κατά την έρευνα των αστυνομικών του Γ’ Αστυνομικού Τμήματος της Πάτρας, δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί την πράξη του. Ισως θεώρησε πως δεν υπήρχε λόγος να το κάνει.

Η ξαφνική απώλεια του γιου του, πριν από περίπου ένα χρόνο, όπως ανέφεραν πηγές στην «Π», του είχε «στοιχίσει» και εκτιμάται, πως δεν αποκλείεται να τον οδήγησε στην απόφαση να θέσει τέλος στη ζωή του.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ
Λίγες ώρες μετά την αυτοκτονία του 81χρονου, κατά πληροφορίες «έφυγε» και ο αδελφός του αυτόχειρα. Ο άνδρας το τελευταίο χρονικό διάστημα νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Πάτρας αντιμετωπίζοντας σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η κηδεία του 81χρονου έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη στο Β’ Κοιμητήριο Πάτρας και του αδελφού του, για σήμερα Δευτέρα 26/7   στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Καρυάς Ηλείας.

Πηγή: Pelop.gr

Photo by Eyasu Etsub on Unsplash

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ