LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

27|08
2021
11:17

Σωτήρης Αναστασόπουλος: Πέτυχε το στόχο του με Ιατρική Θεσσαλονίκης

Ο Σωτήρης Αναστασόπουλος από το 2ο ΓΕΛ Πύργου, κατέγραψε στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις την υψηλότερη βαθμολογία στα γενικά λύκεια του νομού. Γιος του γνωστού επαγγελματία στο χώρο των ελαστικών Πραξιτέλη Αναστασόπουλου, μαζί με τον αδερφό του Μάριο πρωταγωνιστούν αγωνιστικά στην κολύμβηση κάνοντας πρωταθλητισμό.

Οι υψηλοί βαθμοί που πέτυχε τον περασμένο Ιούνιο, αποδείχθηκαν με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, εισιτήριο για την σχολή της επιλογής του. Σε δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τον περασμένο μήνα, είχε αναφέρει πως θέλει να γίνει παιδίατρος. Η εισαγωγή του στην Ιατρική Θεσσαλονίκης, του ανοίγει το δρόμο για το όνειρό του.

Ο Σωτήρης μίλησε στο ilialive.gr για την επιτυχία του, λίγο μετά την ανακοίνωση των βάσεων. “Κατάφερα να επιτύχω το στόχο μου, πέρασε στην Ιατρική Θεσσαλονίκης που ήθελα ενδέκατος στην σειρά επιτυχίας, θα ήθελα να ευχαριστήσω καταρχάς την οικογένεια μου για την στήριξη της όλα αυτά τα χρόνια, θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον φυσικό μου από το φροντιστήριο Ορόσημο Θαλής, όπως επίσης και την βιολόγο μου την κα Ανδρεοπούλου, για την πολύτιμη βοήθειά της τον τελευταίο χρόνο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης σε όλους τους καθηγητές μου του 2ου ΓΕΛ Πύργου που βοήθησαν όλα τα παιδιά φέτος να επιτύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους και ιδιαίτερα τον χημικό μου κ. Δημήτρη Κατσαλά που ευθύνεται για την επιτυχία μου τόσο στις πανελλήνιες όσο και για τον διαγωνισμό χημείας που προκρίθηκα στην τελική φάση του Πανελληνίου Μαθητικού Διαγωνισμού Χημείας.

Υπάρχουν επίσης πολλοί μαθητές οι οποίοι δεν πέρασαν στην σχολή που ήθελαν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κι άλλες ευκαιρίες στη ζωή. Γνωρίζω πολλά παιδιά, τα οποία θα ξαναδώσουν του χρόνου και έχουν την δύναμη και το κουράγιο να το κάνουν και είμαι και σίγουρος ότι θα πάνε καλά. Επίσης οι πανελλήνιες δεν είναι το παν, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές και αν κάποιος έχει θέληση και εσωτερική δύναμη πιστεύω ότι θα επιτύχει ότι θέλει αρκεί να αγαπάει αυτό που κάνει” ανέφερε χαρακτηριστικά στο ilialive.gr.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ