LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

28|08
2021
08:13

Πανελλαδικές 2021: Ανοίγεται ο δρόμος για το μέλλον τους - Τι αναφέρουν οι επιτυχόντες της Ηλείας

 Η αυλαία της φετινής προσπάθειας των μαθητών στις Πανελλαδικές, έπεσε με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής. Δεκάδες απόλυτα ικανοποιημένοι, άλλοι περισσότεροι, άλλοι λιγότερο και άλλοι που ήδη ετοιμάζονται να δώσουν ξανά τη μάχη για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Στην Ηλεία, εκατοντάδες μαθητές ετοιμάζουν βαλίτσες για τον τόπο που βρίσκεται το πανεπιστημιακό τμήμα που πέρασαν και θα ζήσουν τα όμορφα φοιτητικά χρόνια.

Αρκετοί από τους επιτυχόντες μίλησαν στο ilialive.gr για το αποτέλεσμα που κατάφεραν μετά την ανακοίνωση των βάσεων. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος 1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

spiliopoulos dimΑυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή, ήταν η σχολή που ήθελα από την αρχή των πανελληνίων, όχι πριν, στην πορεία το έψαχνα ήμουν ανάμεσα σε δύο, αποφάσισα όμως ότι θέλω να περάσω στο  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το περίμενα για να πω την αλήθεια εξαιτίας του βαθμού που είχα γράψει και της περσινής βάσης στην σχολή, τώρα όμως επιβεβαιώθηκα και θα έλεγα ότι είμαι κατενθουσιασμένος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, το φροντιστήριο ΑΛΜΑ και την κυρία Έφη Βαγγοπούλου.

 

 

 

 

 

Ειρήνη Μάκοβετς 1ο ΓΕΛ Πύργου

Makovets EiriniΠέρασα στην Φαρμακευτική της Αθήνας, είμαι αρκετά ικανοποιημένη παρόλο που δεν ήταν ο πρώτος μου στόχος, γιατί μου αρέσει πολύ σαν σχολή. Είμαι πολύ χαρούμενη γενικότερα, ξέρω ότι είναι μία σχολή που μου ταιριάζει καθώς έχει πολλές προοπτικές στο μέλλον. Την χαρά μου αυτή την μοιράζομαι με όλους μου τους καθηγητές, που με βοήθησαν, με τον κ. Ηλιόπουλο τον φυσικό μου, από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ και τους καθηγητές της Χημείας της Βιολογίας και της Έκθεσης. Να ευχαριστήσω επίσης την μητέρα μου που με στήριξε σε αυτόν τον αγώνα και τον πατέρα μου και είμαστε τώρα πολύ ευχαριστημένοι όλοι με αυτήν μου την επίδοση.

 

 

 

 

Γαρυφαλιά Κοκαλιάρη 1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Kokkaliari filiaΠερνάω στην Ιατρική Πάτρας, ένα όνειρο που δεν εκπληρώθηκε πέρυσι φέτος το βλέπω να πραγματοποιείται, είναι η δεύτερη προσπάθειά μου, είναι ο πρώτος μου στόχος, η πρώτη μου επιλογή και είναι εκπληκτικό το συναίσθημα να βλέπω ακριβώς αυτό που θέλω να υλοποιείται. Σε όλη μου αυτή την προσπάθεια, οι πιο κοντινοί μου άνθρωποι που με στήριξαν, ήταν η οικογένειά μου, τους οποίους δεν μπορώ να σταματήσω να τους ευχαριστώ για όλη την κατανόηση που έδειξαν.
Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα πολλά πράγματα από αυτά που έχω καταφέρει και τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που αισθάνομαι. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Θεό και την Παναγία που με αξιώνει να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Τις δύσκολες ώρες ήταν πάντα εκεί. Η χαρά μου είναι διπλή, γιατί περνάω στην Πάτρα μαζί με τον αδερφό μου τον Λάμπρο που περνάει στην Φυσική, οπότε θα έχω τον συνοδοιπόρο που για μια ζωή μαζί πορευθήκαμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην μητέρα μου που με ενθάρρυνε για την δεύτερη φορά, σίγουρα ψυχολογικά είναι πολύ πιο δύσκολο από την πρώτη, δεν είναι τόσο εύκολα διαχειρίσιμη, διότι είχα περάσει στην Φαρμακευτική της Πάτρας αλλά επειδή η καραντίνα μου έδωσε τον απαιτούμενο χρόνο και το περιθώριο να σκεφτώ καλύτερα αν έπρεπε να εγκαταλείψω το αρχικό μου όνειρο, ήταν απαραίτητη η στήριξη της μητέρας μου εκεί και σίγουρα δεν πρέπει να λησμονήσω να ευχαριστήσω και τους καθηγητές μου, της Φυσικής, της Χημείας, της Βιολογίας και την κυρία Ανδριάνα Γιαννοπούλου στην Έκθεση, που όχι μόνο με τις γνώσεις τους με κατεύθυναν αλλά και με στήριζαν ψυχολογικά για τον στόχο μου.

Περικλής Μικέλης 1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

mikelis periklisΠέρασα ψυχολογία Θεσσαλονίκης, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, η πρώτη μου επιλογή όμως ήταν το ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης αλλά λόγω της ελάχιστης βάσης εισαγωγής και επειδή το εκπαιδευτικό σύστημα αλλάζει μέρα παρά μέρα, δεν μπόρεσα να μπω, με άφησε απέξω, λόγω του συντελεστή στα αθλήματα. Παρά το γεγονός ότι είχα γράψει ψηλά. Είμαι όμως πολύ ικανοποιημένος με την επιλογή της Ψυχολογίας, γιατί μπορώ να συνδυάσω και το κομμάτι του αθλητισμού που με ενδιαφέρει πρωτίστως. Ελπίζω όλοι μου οι φίλοι και γενικότερα τα παιδιά, να καταφέρουν να πιάσουν την επιλογή που επιθυμούσαν και να είναι το ίδιο χαρούμενοι με εμένα. Θέλω για άλλη μία φορά να ευχαριστήσω όλους όσοι μου στάθηκαν σε όλο αυτόν τον αγώνα και με τους οποίους χαίρομαι μαζί αυτήν μου την επιτυχία. Καλή αρχή σε αυτούς που μπαίνουν τώρα στην μάχη των Πανελληνίων και καλή δύναμη σε αυτούς που αποφάσισαν να ξαναπροσπαθήσουν γιατί ίσως σε αυτούς αξίζει ένα μεγαλύτερο μπράβο από μας, για το κουράγιο και την δύναμη ψυχής.

 

 

Μαρίνα Μαυρομάτη 1ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

mauromati marinaΠέρασα τελικά στην Ιατρική Πάτρας, η πρώτη μου επιλογή ήταν η Αθήνα αλλά και με την Πάτρα είμαι εξίσου ευχαριστημένη, το περιμέναμε εξάλλου ότι η στην Αθήνα η στην Πάτρα θα είμαι. Εξάλλου δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία η πόλη, όσο η σχολή που πέρασα. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη, είμαι πολύ χαρούμενη, ανυπομονώ για μία καινούργια ζωή και εύχομαι φέτος να μας επιτρέψει ο κορονοϊός να ζήσουμε μία κανονική φοιτητική ζωή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μου στάθηκαν φέτος και με βοήθησαν σε αυτόν μου τον αγώνα.

 

 

 

 

 

Στάμος Παναγιώτης 1ο ΓΕΛ Πύργου

StamosΜε την ανακοίνωση των βάσεων ολοκληρώθηκαν και επίσημα οι διαδικασίες των πανελληνίων, σήμερα έχω την χαρά να πανηγυρίζω την εισαγωγή μου στην σχολή πρώτης προτίμησης, η πρώτη μεγάλη δοκιμασία της ζωής μου στέφθηκε με επιτυχία και θεωρώ ότι είσοδός μου στην Ιατρική Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα ισχυρό θεμέλιο για το μέλλον που ονειρεύομαι. Για την επίτευξη του στόχου μου, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου από το πρώτο ΓΕΛ Πύργου, τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια Ορόσημο Θαλής, τον βιολόγο μου και την φιλόλογο μου και τέλος να ευχηθώ καλή φοιτητική ζωή σε όλους τους επιτυχόντες.

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Πένταρης 2ο ΓΕΛ Πύργου

Pentaris KonstΠερνάω στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο ΕΜΠ που ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη γιατί κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας της πανδημίας, που αν και αύξησε τον ελεύθερο χρόνο, αποσυντόνισε αρκετούς μαθητές, δυσκόλεψε τα μαθήματα και εξουθένωσε ψυχικα όλα τα παιδιά. Παρότι δεν ακολουθησα κάποιο πρόγραμμα στο διάβασμά μου και δεν στερήθηκα τίποτα ιδιαίτερο, με βοήθησε το γεγονός ότι είχα γερές βάσεις από τα προηγούμενα χρόνια και το διάβασμα που έκανα ήταν ουσιαστικό.  Για το αποτέλεσμά μου θέλω να ευχαριστησω πρωτα την οικογένειά μου και έπειτα τους καθηγητές του 2ου ΓΕΛ Πύργου.

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Γιαννάτος 3ο ΓΕΛ Πύργου

Giannatos KonΕίναι πραγματικά απερίγραπτο να εκπληρώνεις τον στόχο σου μετά από τόσο μόχθο. Περυσι κατάφερα να εισαχθώ στην Φαρμακευτική  σχολή Θεσσαλονίκης , αποφάσισα όμως να κυνηγήσω το όνειρο μου, προσπαθώντας και δεύτερη φορά. Τελικά , αυτή ήταν και απο τις αποφάσεις που θα καθορίσουν την ζωή μου. Προς όλα τα παιδιά που πέρασαν ή θα περάσουν την δοκιμασία των πανελληνίων , δωστε ευκαιρίες στα όνειρα σας, αξίζει την προσπάθεια! Θέλω να ευχαριστήσω απο τα βάθη της καρδιάς μου τους καθηγητές μου, το σχολείο μου 3ο Γενικό Λύκειο Πύργου, και κυριότερα την οικογένεια μου που δεν σταμάτησε λεπτό να με στηρίζει !

 

 

 

 

Σωτήρης Θεοδωρόπουλος 3ο ΓΕΛ ΠΥΡΓΟΥ

Κατάφερα να περάσω στην δεύτερη επιλογή που είχα, δηλαδή στην Πληροφορική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι πολύ ικανοποιημένος ήταν μέσα στις επιλογές που είχα, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, η οποία με στήριξε σε όλα τα στάδια της μαθητικής μου πορείας, ήταν ανέκαθεν υποστηρικτική, να ευχαριστήσω επίσης τους καθηγητές μου και αυτούς που μου έκαναν μάθημα στο φροντιστήριο ή ιδιαίτερα στο ΑΛΜΑ  ή την  ΜΑΘΗΣΗ αλλά και τους καθηγητές μου στο σχολείο, μερικοί από τους οποίους μου είχαν πει λόγια που πιστεύω ότι θα με ακολουθούν. Πιστεύω ότι γενικότερα ένας καλός καθηγητής ο οποίος υποστηρίζει τους μαθητές του είναι μία αφορμή, αποτελεί κίνητρο για αυτούς να συνεχίσουν να διαβάζουν αλλά και να προσπαθήσουν περισσότερο σε ό,τι αφορά στον τομέα της μάθησης, της μόρφωσης και της παιδείας.

Κώστας Γερακάρης 4ο ΓΕΛ Πύργου

Gerakaris KonstantinosΉταν η πρώτη φορά που έδινα εξετάσεις, έπιασα την δεύτερη επιλογή μου, η πρώτη επιλογή μου ήταν η Ιατρική αλλά είχα μία ατυχία στην Βιολογία και υπάρχει μία περίπτωση να ξαναδώσω. Τώρα έχω περάσει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Χημικό, σκέφτομαι όμως να ξαναδώσω προκειμένου να πετύχω τον αρχικό μου στόχο, γιατί φέτος για ελάχιστα δεν τον πέτυχα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές με τους οποίους συνεργάστηκα φέτος και πιθανότατα να συνεργαστώ και πάλι του χρόνου.

 

 

 

 

 

Μαρία Μουράτη 4ο ΓΕΛ Πύργου

Mourati AnodosΕίμαι πολύ ικανοποιημένη, δεν πέτυχα την αρχική μου επιλογή που ήταν η Ιατρική αλλά είμαι πολύ χαρούμενη με το Χημικό, γιατί έχει πολλές δυνατότητες, έχει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση, είναι στον κλάδο που μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο είμαι πολύ χαρούμενη. Πέρασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο ΑΝΟΔΟΣ, τους καθηγητές μου από το 4ο ΓΕΛ Πύργου, τους γονείς μου και τον αδερφό μου, που με στήριξαν σε όλη αυτή την διαδικασία, τους φίλους μου και κυρίως την κολλητή μου. Θα ήθελα να πω στα παιδιά που δεν τα κατάφεραν να προσπαθήσουν και πάλι, πάντα υπάρχει ελπίδα, ο άνθρωπος που τα προσπαθεί τα καταφέρνει και να μην απογοητεύονται, γιατί θα πετύχουν τα όνειρά τους. Αργά ή γρήγορα μπορείς να καταφέρεις τα πάντα με επιμονή και υπομονή.

 

 

 

 

Δημήτρης Δημητρακόπουλος 4ο ΓΕΛ Πύργου

Dimitris DimitropoulosΝιώθω πολύ ευχαριστημένος για την βαθμολογία την οποία κατάφερα στις πανελλαδικές, ήταν λίγο παραπάνω από ότι περίμενα είναι η αλήθεια και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, τον Κώστα Δημητρόπουλο που μου έκανε Μαθηματικά και Φυσική, τον Γιώργο Δεββέ που μου έκανε χημεία και την Βασιλική Γεωργατζόγλου που μου έκανε Έκθεση. Θα ήθελα επίσης να συμβουλέψω όσα παιδιά δεν τα κατάφεραν φέτος να ξανά προσπαθήσουν, γιατί και εγώ με αντίστοιχο τρόπο κατάφερα να πετύχω. Είναι η δεύτερη προσπάθεια μου και κατάφερα να περάσω στους ηλεκτρολόγους μηχανικούς στο τμήμα του Μετσοβίου Πολυτεχνείου.

 

 

 

 

Παναγιώτης Ραφαήλ Μικελόπουλος 4ο ΓΕΛ Πύργου

Panagiotis Mikelopoulos 4o GEL PirgouΚαταρχήν θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, εύχομαι να πέρασαν οι περισσότεροι εκεί που ήθελαν και που ήταν η πρώτη τους επιλογή. Σε ό,τι αφορά εμένα τώρα είμαι αρκετά ικανοποιημένος, πέρασα στην Ιατρική Πάτρας και ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Θεωρώ ότι πέτυχα το στόχο μου και τώρα θα δούμε σε ό,τι αφορά την φοιτητική ζωή και την σχολή. Εύχομαι φέτος να μπορέσουμε εξαιτίας του κορονοϊού να κάνουμε δια ζώσης μάθημα και να ανοίξουν οι σχολές.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους συγγενείς μου και βέβαια τους καθηγητές μου και του σχολείου αλλά και του φροντιστηρίου μου.

 

 

 

 

Χρήστος Γιαννόπουλος 4ο ΓΕΛ Πύργου

GIANNOPOULOS XRISTOS 4o GEL PirgouΕίμαι πολύ χαρούμενος για την επιτυχία μου στη σχολή Πυροσβεστών. Ήταν η πρώτη μου επιλογή και αισθάνομαι ότι δικαιώθηκαν οι κόποι μου σε μια δύσκολη χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές που με στήριξαν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα.

 

 

 

 

 

 

Παναγιώτης Σωτηροπούλος - 2 ΕΠΑΛ Πύργου

Sotiropoylos Panagiotis 2o EPAL PIRGOUΕίμαι πολύ ενθουσιασμένος από την επιτυχία μου .Μπαίνω πρώτος στην ιατρική Αθήνας Ήταν μια δύσκολη χρονιά και θελω να συγχαρώ καταρχάς όλα τα παιδιά   που έδωσαν εξετάσεις .Γνωρίζω ότι πέρασα σε μια σχολή με πολλές απαιτήσεις ελπίζω να ανταπεξελθω των σπουδών μου  .Για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω  θερμά την οίκογενεια  μου  για την αμέριστη στήριξη, τους καθηγητές μου στο σχολείο, καθώς επίσης και τους εξερετικους εκπαιδευτικούς, κύριο  Λαμπροπουλο για την καθοριστική,και ανιδιοτελή βοήθεια τους στα μαθήματα ανατομίας και υγειηνης  ,την φιλόλογο μου κυρια Πολιτόπουλου Δήμητρα για την βοήθεια της στα νέα Ελληνικά καθως επισης και τον καθηγητή μαθηματικών.Αυτή η επιτυχία μου με δίδαξε ότι με επιμονή, προσπάθεια και πίστη στους στόχους μας και στις δυνατότητες μας μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα !

 

 

 

Κωνσταντίνος Κωνσταντακόπουλος 1o ΓΕΛ Αμαλιάδας

konstantopoulosΠέρασα στην Πληροφορική του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα έλεγα ότι ήταν ο λόγος για τον οποίο έδωσα πανελλήνιες η συγκεκριμένη σχολή. Δηλαδή από την πρώτη λυκείου κιόλας έλεγα στους γονείς μου ότι σε αυτό το τμήμα θέλω να μπω, μου άρεσε, ήταν ένα όνειρο από μικρό παιδί. Παρ´ όλα αυτά όμως δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή, ήταν η δεύτερη, είχα δηλώσει ένα άλλο τμήμα πρώτο το οποίο δεν με στεναχώρησε που δεν πέτυχα γιατί όπως προείπα η πληροφορική ήταν ο πόθος μου.
Θα ήθελα να σημειώσω ότι παρά την δύσκολη χρονιά που είχαμε όλα τα παιδιά που δίναμε πανελλήνιες, οι καθηγητές και οι γονείς μου φυσικά με βοήθησαν όσο μπορούσαν για να καταφέρω να πετύχω τον στόχο μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος με τον εαυτό μου και χαρούμενος και αναμένω να ανοίξουν τα πανεπιστήμια για να μπορέσω να παρευρεθώ στο τμήμα που μου αρέσει.

 

 

 

Γεωργία Γκιώνη 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

gkioniΕίμαι πάρα πολύ χαρούμενη που πέρασα στην Ιατρική Πατρών. Το ήθελα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Οπότε η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη,  αφού βλέπω το όνειρο μου να πραγματοποιείται και βέβαια να αποδίδει το διάβασμά μου.

 

 

 

 

 

 

Αγγελική Τσόπελα 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

tsopelaΕίμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί πέτυχα στη πρώτη μου επιλογή  στο τμήμα των Χημικών Μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο  Πολυτεχνείο (ΕΜΠ) σειρά 20η. Ανοίγονται νέοι ορίζοντες σε μια σχολή που καλύπτει  ένα μεγάλο φάσμα δραστηριοτήτων και έρευνας. Ευχαριστώ το Θεό γιατί μου έδωσε δύναμη, την οικογένειά μου και ιδιαίτερα την αδελφή μου, το σχολείο μου (1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας),τους καθηγητές μου και τους φίλους μου που με στήριξαν».

 

 

 

 

 

Νίκη Νικολοπούλου 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

nikolopoulouΕίμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα που κατάφερα. Μπαίνω 2η στην Ιατρική Πατρών. Ευχαριστώ τους γονείς μου για την στήριξη που μου παρείχαν και τους καθηγητές μου για την καλή προετοιμασία που μου προσέφεραν.
 

 

 

 

 

 

 

Βασίλης Βασιλόπουλος 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

vasilopoulosΤο Τμήμα Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ ήταν και η πρώτη μου επιλογή αυτή, οπότε η χαρά μου είναι μεγάλη, γιατί κατάφερα αυτό που είχα θέσει ως στόχο. Από εδώ και πέρα ανοίγεται μπροστά μου ένας καινούργιος δρόμος γεμάτος πρόκληση και ενδιαφέρον.

 

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Στασινόπουλος 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας  

stasinopoulosΗ Στρατιωτική Ιατρική (ΣΑΣ) ήταν η πρώτη μου επιλογή αυτή η σχολή και είμαι πολύ χαρούμενος. Τέλειωσε με επιτυχία και η αγωνία που είχα όλο αυτό το διάστημα και ετοιμάζομαι πλέον για το καινούργιο μου βήμα.

 

 

 

 

 

 

Ιωάννης-Παναγιώτης Βισβάρδης, 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω πρώτος στην πρώτη μου επιλογή που ήταν η Ιατρική Πατρών. Έκανα περήφανους όσους με πίστεψαν και τον εαυτό μου πάνω απ’ όλα. Ξεκινά ένας νέος αγώνας, που ανυπομονώ να βιώσω και πιστεύω όλα να πάνε καλά σε σχέση και με τον covid και να μπορέσουμε να σπουδάσουμε κανονικά από φέτος και να περάσουμε την φοιτητική ζωή που ονειρευόμασταν τόσα χρόνια».

Κωνσταντίνος Φωτεινόπουλος ΓΕΛ Πελοπίου

Foteinopoulos KonΟ κύβος ερρίφθη!Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου μιας και κατέχω πλέον μια θέση στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας  Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) που τόσο επιθυμούσα και συγκεκριμένα στο γνωστό και πολυπόθητο Τμήμα  Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας!Η αλήθεια είναι ότι για μια τέτοια δύσκολη χρονιά - λογω κορονοιου - η βάση του τμήματος  κινήθηκε αρκετά ψηλά αλλά με συνοδοιπόρους την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου,το σχολείο μου, τους φίλους μου αλλά και τον κύριο Γεωργακόπουλο Τάκη και τον κύριο Καρανικολό Σπύρο  και όλους τους άλλους αφανείς αρωγούς ,έφερα εις πέρας την αποστολή μου και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα για αυτο! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά Καλή σταδιοδρομία!!

 

 

 

Αθηνά Κουφωλιά ΓΕΛ Κρεστένων

Koufolia athinaΕίμαι απόλυτα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα, κατόρθωσα να εισαχθώ στην σχολή της πρώτης επιλογής μου, η οποία είναι η σχολή Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένεια μου για την στήριξή της, καθώς και τους καθηγητές μου του Γενικού Λυκείου Κρεστένων όπως επίσης και τους καθηγητές των φροντιστηρίων μου. Θα ήθελα να συγχαρώ επίσης, όλα τα παιδιά που κατόρθωσαν σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις των εξετάσεων

 

 

 

 

 

Γεώργιος Θεοχαρόπουλος ΓΕΛ Κρεστένων

Theoxaropoulos Giorgos GEL krestΕίμαι απίστευτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα μου, δεν το περίμενα να γράψω τόσο πολύ, η σχολή που έχω περάσει που είναι η Σημαιοφόρος Λιμενικού Σώματος είναι η δεύτερη επιλογή μου, ήμουν ανάμεσα σε Πυροσβεστική αξιωματικών και Λιμενικό, πέτυχα το δεύτερο, ήταν κάτι που ήθελα, τα ήθελα 50-50 οπότε είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό. Ήμουν στον αθλητισμό όποτε ξέρω πως είναι ο ανταγωνισμός.

 

 

 

 

 

Παναγιώτης Κατσαούνιας ΓΕΛ Ανδραβίδας  

katsaouniasΕυχαριστώ τον Θεό που τα καταφέραμε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Πέτυχα στη Σχολή Μηχανικών Αεροσκαφών. Ευχαριστώ τους γονείς μου τα αδέλφια μου και φυσικά τους καθηγητές μου στο Λύκειο και το φροντιστήριο.
 

 

 

 

 

 

 

Κώστας Παπανδρέου ΓΕΛ Ανδραβίδας

Μετά από μία δύσκολη χρονιά οι κόποι δικαιώθηκαν. Πέρασα στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολόγων Υπολογιστών. Ευχαριστώ τους γονείς μου για τη στήριξή τους και τους καθηγητές μου».
 
Άννα Λιναρδοπούλου ΓΕΛ Γαστούνη 

«Πέτυχα τον στόχο μου στο τμήμα Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τα αδέλφια μου για τη στήριξή τους και φυσικά τους καθηγητές μου».

linardopouloi
 
Ιωάννης Λιναρδόπουλος ΓΕΛ Γαστούνη

«Πέτυχα το στόχο μου με Ιατρική στο Ηράκλειο αν και πρώτη επιλογή μου ήταν η Ιατρική Αθηνών».

Ευριδίκη Σταυρούλια ΓΕΛ Βάρδας

Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με το άγχος να βρίσκεται στα ύψη, ωστόσο τελείωσε με το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς η Ιατρική Πατρών ήταν η πρώτη μου επιλογή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο "Πρίσμα" που με στήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο στην προσπάθειά μου αυτή.

Αγγελική Σουλάνη ΓΕΛ Βάρδας

 Ήταν μια πολύ απαιτητική χρονιά, παρόλα αυτά κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και είμαι πλήρως ικανοποιημένη ! Συμπαραστάτες σε αυτό το μεγάλο και δύσκολο ταξίδι ήταν η οικογένεια μου, οι καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου ΑΝΟΔΟΣ!.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών