LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

16|09
2021
19:28

Νέος εμπλουτισμός για τον “στόλο” των μηχανημάτων του Δήμου Πύργου

Με ένα ακόμα ολοκαίνουργιο φορτηγό με αρπάγη - γερανό εμπλουτίστηκε ο “στόλος” των μηχανημάτων του Δήμου Πύργου. Το μηχάνημα που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι”- μέσω του οποίου ήδη παραλαμβάνονται κι επίσης αναμένονται και άλλα μηχανήματα - παρέλαβαν την Πέμπτη (16/9) ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Κοτσώνης και ο αντιδήμαρχος αρμόδιος για την οργάνωση και σωστή λειτουργία του όρχου των οχημάτων του Δήμου Πύργου Γιάννης Σπηλιωτόπουλος, συνοδευόμενοι από τον άμισθο σύμβουλο επί θεμάτων οχημάτων του Δήμου, Σπύρο Βενιζέλο, κι από υπηρεσιακούς παράγοντες.

«Η συνεχής προσπάθεια του Δήμου Πύργου για την απόκτηση νέου μηχανολογικού εξοπλισμού προς αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου, είναι γνωστό πως συνεχίζεται με αδιάκοπους ρυθμούς. Το νέο αυτό μηχάνημα θα ενισχύσει την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου και θα βελτιώσει περαιτέρω την καθημερινότητα των δημοτών αφού χρησιμοποιείται για τις ανάγκες τεχνικών έργων, συντήρηση υποδομών, καθώς και θεμάτων καθαριότητας με περισυλλογή αντικειμένων, κλαδιών, κ.τ.λ.», δήλωσε σχετικά μετά την παραλαβή ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. “Είναι διαρκής στόχος μας να καλύπτουμε ό,τι κενό βρήκαμε από το παρελθόν. Και θα συνεχίζουμε σε αυτή την κατεύθυνση” τόνισε επίσης ο κ. Αντωνακόπουλος.

neos stolos purgos2

Ο Νίκος Κοτσώνης επεσήμανε πως: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση παραλαβής ενός ακόμα μηχανήματος από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι”. Ένα πρόγραμμα που όπως έχω ξαναπεί, το τρέξαμε ήδη από το προηγούμενο διάστημα για να έχουμε αυτά τα αποτελέσματα, καθώς ήταν παραμελημένο. Κι έπεται και συνέχεια, πάντα με γνώμονα το καλύτερο δυνατό στην παροχή υπηρεσιών για την καθημερινότητα των δημοτών»

neos stolos purgos3

Ο Γιάννης Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι: «Εμπλουτίζεται ο “στόλος” των μηχανημάτων του Δήμου Πύργου, όπως είναι απαραίτητο κι αποτελεί συνεχή επιδίωξη μας. Είναι σημαντικά εργαλεία για τον Δήμο και με την κατεύθυνση που δίνεται από τον δήμαρχο κ. Παναγιώτη Αντωνακόπουλο θα συνεχίσουμε κάθε τέτοια πολύ χρήσιμη και σημαντική κίνηση για να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας”.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ