LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

19|09
2021
19:10

Αμαλιάδα: 15χρονος τραυματίστηκε στο γήπεδο… αλλά δεν υπήρχε γιατρός

Κάποια πράγματα όσο και αν έχουν συζητηθεί δεν φαίνεται να αλλάζουν. Έτσι το πρωί της Κυριακής ένας 15χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε στο δημοτικό στάδιο Αμαλιάδας, στη διάρκεια φιλικού αγώνα.

Οι ακαδημίες του Αστέρα Αμαλιάδας και του Ολυμπιακού Πειραιώς Πύργου, αγωνίζονταν στο γήπεδο όμως όπως αποδείχθηκε δεν υπήρχε γιατρός αγώνα για να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό περιστατικό όπως αυτό του κατάγματος που υπέστη στο χέρι του ο νεαρός παίκτης.

Άρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αμαλιάδας και έπειτα στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών.

Χαρακτηριστική του συμβάντος είναι η ανάρτηση του γνωστού δικηγόρου Αμαλιάδας Δημήτρη Καραγιάννη που βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με το γιο του για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

“Η εμπειρία που έζησα σήμερα ως θεατής στο γήπεδο της πόλης μας ήταν ιδιαίτερα δυσάρεστη, στενάχωρη, που σίγουρα σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναληφθεί αλλά αντίθετα να μας προβληματίσει όλους.

Ενώ διεξάγονταν ποδοσφαιρικός φιλικός αγώνας μεταξύ των μεγάλων τμημάτων των Ακαδημιών του Αστέρα και του Ολυμπιακού Πύργου, σε μια ανύποπτη φάση ένα παιδί έπεσε "άτσαλα" και χτύπησε άσχημα στον καρπό του χεριού του. Άρχισε να φωνάζει κατ’ επανάληψη πολύ δυνατά "το χέρι μου..... πονάω....." αλλά δυστυχώς για άλλη μία φορά σε ποδοσφαιρικό αγώνα δεν υπήρχε κανένας γιατρός στο γήπεδο να επιληφθεί του συμβάντος και να παράσχει τις πρώτες βοήθειες!!!!

Για άλλη μια φορά έτρεξαν κάποιοι γονείς να βοηθήσουν και να πάνε το παιδί, που σφάδαζε από τους πόνους, στο νοσοκομείο (ό,τι τέλος πάντων έχει απομείνει από αυτό). Δεν ξέρω τι προβλέπει το καταστατικό των Ακαδημιών (θα το ψάξω όμως) για τους αγώνες (επίσημους και φιλικούς) αλλά σαν πατέρας που πηγαίνω το παιδί μου στην Ακαδημία του Αστέρα και χαίρομαι (ο γιος μου πολύ περισσότερο) γι’ αυτό, θεωρώ αδιανόητο ότι σήμερα, με τόσο τραγικά περιστατικά να έχουν συμβεί, ιδίως σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, να επαναλαμβάνεται το τραγικό αυτό φαινόμενο (αγώνες δίχως την παρουσία ειδικού γιατρού).

Στην επόμενη προπόνηση των παιδιών μας πιστεύω ότι πρέπει όλοι οι γονείς να θίξουμε το συγκεκριμένο θέμα και να καταθέσουμε προτάσεις. Αναντίρρητα υπέρ του αθλητισμού αλλά με εχέγγυα ασφάλειας και προστασίας της ζωής ειδικά των μικρών παιδιών. Περαστικά στον άτυχο νεαρό!!!”

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor