LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

25|09
2021
10:15

Πύργος: Συνελήφθησαν δυο άτομα για τη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου

Οι δράστες αφαίρεσαν από ηλικιωμένο άνδρα που κινούνταν πεζός, με την άσκηση σωματικής βίας 100 ευρώ

Δύο ανήλικοι και ένας ενήλικας ΡΟΜΑ, είναι τελικά οι δράστες της ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου στην οδό Αγ .Σπυρίδωνος στον Πύργο, έξω από το κτίριο Ψυχαλίνου όπου στεγάζονται υπηρεσίες του δήμου Πύργου, μεταξύ άλλων και η υπηρεσία Πρόνοιας.

Όπως έγραψε και χθες το ilialive.gr οι δράστες επιτέθηκαν στον ηλικιωμένο που περπατούσε στο δρόμο και με τη χρήση βίας του απέσπασαν το ποσό των 100 ευρώ. Εργαζόμενοι του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι" και των υπηρεσιών του δήμου, έσπευσαν να βοηθήσουν τον ανήμπορο ηλικιωμένο και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες έως ότου μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Πύργου. Στο σημείο έφτασαν για να συνδράμουν και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας σήμερα, "... συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί, ένας ενήλικος και ένας 13χρονος ανήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί, στον Πύργο, οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού με ακόμα έναν 16χρονο που αναζητείται, προσέγγισαν ηλικιωμένο άνδρα, που κινούταν πεζός και με την άσκηση σωματικής βίας, ρίχνοντας τον με δύναμη στο οδόστρωμα, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Ο ηλικιωμένος κατά την πτώση του στο έδαφος τραυματίστηκε στα χέρια, με αποτέλεσμα να διακομισθεί με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Στο πλαίσιο επισταμένων αναζητήσεων, κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και την σύλληψη των δυο ατόμων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας".

listeia pirgos 2

listeia pirgos 3

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών