LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

25|09
2021
11:17

Πατέρας 6χρονου Φώτη: Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια- Οι άλλοι δεν είχαν καταλάβει

O μικρός έχει αποσωληνωθεί και το πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζεται

Ο 6χρονος Φώτης που τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή στα καρτ δίνει τον αγώνα του και τα ευχάριστα νέα ήρθαν προχθές οπότε και το παιδί αποσωληνώθηκε ενώ το πρόγραμμα αποθεραπείας συνεχίζεται. Οι γονείς του, οι δικοί του άνθρωποι, οι συμμαθητές του, αγωνιούσαν και εύχονταν να ξεπεράσει την περιπέτεια ενώ ο γιατρός της ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ Ανδρέας Ηλιάδης όπως και όλη η ομάδα, έκαναν και αυτή τη φορά το καλύτερό τους και το παιδί ξύπνησε. Όταν άνοιξε τα μάτια του, ο εξάχρονος είδε και τις ζωγραφιές των συμμαθητών του με τις ευχές να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους. 

Ο πατέρας του μικρού, Θανάσης Κοσπέτας, μιλώντας στο mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο περιέγραψε τις πρώτες στιγμές του ατυχήματος, τα συναισθήματά τους όλες αυτές τις ημέρες ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ανδρέα Ηλιάδη, όλο το προσωπικό καθώς και τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του.

«Εννοείται είμαι πιο χαλαρός. Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού και περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα: «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας, αστραπιαία όλα αυτά και από τότε τραβάμε τον γολγοθά μας" είπε. 

"Δεν έχω ιδέα από αυτά, αλλά με τη λογική μου και μόνο απλά σκέφτομαι ότι για να γίνει αυτό το πράγμα δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα" πρόσθεσε ερωτηθείς σχετικά. "Πήγαμε να δούμε τον αγώνα και ξαφνικά ήρθε ένα ιπτάμενο καρτ. Αστραπιαια όλα αυτά σε κλάσματα δευτερολέπτου".

Συνεχίζοντας την περιγραφή του ανέφερε πως ο ίδιος βρισκόταν πίσω από το παιδι και ότι το καρτ πήγε να χτυπήσει πρώτα αυτόν καθώς με την φορά που ερχόταν το καρτ αστεκόταν πρώτος. "Πέσαμε όλοι κατω ήταν μαζί και ένας φίλος μου με το παιδί του. Μετά όλοι σηκωθήκαμε αλλά ο μικρός ο δικός μου δεν σηκώθηκε. Αμέσως πήρα το παιδί στα χέρια. Δεν ειχαν καταλάβει. Πήρα το παιδί στα χέρια μπας και συνέλθει. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρό κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κι εγώ κάπου βοήθεια… Εν τω μεταξύ δεν πήρε χαμπάρι κανένας τίποτα. Και όλοι, όπως ήταν λογικό κοιτάξανε τον οδηγό, τον οδηγό είδαν όλοι.  Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε με τον οδηγό, δυσκολεύτηκα κιόλας να περάσω», είπε.

Πληροφορίες λένε οτι ο μικρός Φώτης με το που ξύπνησε ζήτησε παγωτό και φυσικά η επιθυμία του έγινε πράξη καθώς ο γιατρός, του έδωσε παγωτό.

Όσο για τον διευθυντή της ΜΕΘ Ανδρέα Ηλιάδη. "Μακάρι να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στα δημόσια νοσοκομεία" είπε βαθιά ευγνώμων ο πατέρας του παιδιού.

Πηγή: TheBest.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ