LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

14|10
2021
18:18

Τραγωδία στην Πατρών - Πύργου: Μια έγκυος νεκρή και τρεις τραυματίες σε τροχαίο στη Βάρδα

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και τρία ακόμα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της Βάρδας - Ψάρι περίπου στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης.

Το αυτοκίνητο που επέβαινε η γυναίκα και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο φορτηγό το οποίο κατέληξε εκτός δρόμου.

Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν ο άνδρας οδηγός και ένα αγοράκι ηλικίας περίπου πέντε ετών.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα άμεσα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, ενώ στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να διακομήσουν στο νοσοκομείο τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, τον άνδρα οδηγό του ΙΧ που τραυματίστηκε σοβαρά και τον οδηγού του φορτηγού που έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα.

Νεότερη ενημέρωση

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γυναίκα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα στη Βάρδα, ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Το μικρό αγοράκι που επέβαινε στο αυτοκίνητο και τραυματίστηκε ελαφρά, είναι γιος της ενώ ο ο οδηγός συζυγός της.

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Βάρδας και αναμένεται να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών.

Η οικογένεια κατάγεται από χωριό της Αμαλιάδας.

Νεότερη ενημέρωση

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Βάρδας.

Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτη την 24χρονη σύζυγό του και τον ανήλικο 4χρονο γιό τους, συγκρούστηκε με φορτηγό, που οδηγούσε έτερος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας και τους τραυματισμούς των δύο οδηγών, καθώς και του ανήλικου αγοριού.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ οι δυο οδηγοί τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Βάρδας και στο Γενικό  Νοσοκομείο Πύργου.

Διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Δείτε video:

Δείτε φωτογραφίες:

troxaio varda 2

troxaio varda 3

troxaio varda 4

troxaio varda 5

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ