LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

18|10
2021
10:25

Μιχαλακόπουλος: Η διαφορά αντίληψης πολιτισμού και περιβαλλοντολογικής ευαισθησίας Πύργου και Χανίων (και όχι μόνο)

Δείτε το πραγματικό πολιτιστικό και περιβαλλοντολογικό πρόσωπο του Δήμου μας...

Δείτε με φωτογραφίες ένα ΑΙΣΧΟΣ που έγινε (εν γνώση αιρετών-υπαλλήλων και άμισθων συμβούλων;) και οι φωτογραφίες ¨κοσμούν¨ το διαδίκτυο και μας κάνουν ρεζίλι άλλη μια φορά στο Πανελλήνιο.

Κάντε σύγκριση στις φωτογραφίες των δύο δήμων και βγάλτε συμπεράσματα.

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. Ο σημαντικότερος θεσμός σε Ευρωπαϊκό επίπεδο για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και κατ’ επέκταση για την διαμόρφωση και ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους.

Η εκστρατεία εντάσσεται στον πανευρωπαϊκό στόχο επίτευξης της κλιματικής ουδετερότητας και στηρίζει κάθε τοπική πρωτοβουλία ώστε οι πόλεις να γίνουν πιο ασφαλείς, πιο πράσινες, πιο συμμετοχικές και προσβάσιμες για όλους. 91 Ελληνικές πόλεις έχουν εγγραφεί και υλοποίησαν το πρόγραμμά, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους δημότες, την κοινωνία των πολιτών και την ιδιωτική πρωτοβουλία να επιλέξουν βιώσιμους τρόπους μεταφοράς, όπως το περπάτημα και το ποδήλατο κ.α.

dimos Xanion skoupidia anag

ο Δήμος Χανίων υλοποίησε: Έκθεση ζωγραφικής μαθητών στο Δημαρχείο Χανίων, με θέμα το περιβάλλον «Γίνε η φωνή μας»... κλπ

dimos purgou skoupidia anag

Ο Δήμος Πύργου επιλέγει για άλλη μια φορά άλλους τρόπους ''βιωσιμότητας''..!! Βρείτε τις διαφορές και κερδίστε δωρεάν εγγραφή σε ΚΟΙΝΣΕΠ.... Λεφτά υπάρχουν.....!

ΥΓ Το εκπαιδευτικό υλικό και άλλα αντικείμενα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΎ ΙΔΡΎΜΑΤΟΣ, ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ και ΘΑΦΤΗΚΕ σε χωματερή.(όπως είδατε γνωρίζουμε ποιοι-που και πότε-εφόσον έχουμε φωτογραφίες ΠΡΙΝ την ταφή και φωτογραφίες μηχανήματος ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ που πάει και ΧΩΝΕΙ μετά).

ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ επίσης, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ αγοράστηκαν ΝΕΑ πράγματα με ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ της ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ γιατί προφανώς ο-η ΝΕΟΣ-Α δάσκαλος ΕΙΧΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗ ΚΟΡΩΝΗ...Επίσης στο ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ υπάρχουν και ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ(γνωρίζουμε ακριβώς).

Λοιπόν στα ΧΑΝΙΑ (και αλλού) το εκπαιδευτικό υλικό το κάνουν ΕΚΘΕΣΕΙΣ και ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Ευπρεπές Cooking & Decor