LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

19|10
2021
08:35

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Νεοχωρίου Κυλλήνης Βασίλης Τσάκος

Με επιστολή του προς τον δήμαρχο Ανδραβίδας - Κυλλήνης, Γιάννη Λέντζα, ο πρόεδος της Τοπικής Κοινότητας Νεοχωρίου Κυλλήνης Βασίλης Τσάκος, υπέβαλε την παραίτησή του.

Στην επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

"Αγαπητέ Δήμαρχε,

με την παρούσα επιστολή μου θέλω να καταθέσω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου της κοινότητας Νεοχωρίου. Δυστυχώς, επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις μου δεν μου επιτρέπουν να ασκήσω τα καθήκοντά μου σε μια τόσο σημαντική θέση, όπως αρμόζει, ειδικά όταν αυτή έχει και την ευθύνη μιάς μεγάλης κοινότητας του ενοποιημένου δήμου μας με πολλά και σημαντικά θέματα ανοικτά για τους συμπολίτες μας. Δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος με όλα τα κενά και τα προβλήματα ειδικά όταν πρέπει να βιοποριστείς.  Μετά από σοβαρή σκέψη, πήρα την απόφαση, ως ηθικό και έντιμο, να παραχωρήσω τη θέση, στην οποία με ανέδειξαν οι συμπολίτες μας. Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους μας ότι οι θέσεις αυτές είναι θέσεις προσφοράς και εφόσον δεν μπορούμε να τις υπηρετήσουμε σωστά για οποιοδήποτε λόγο, οφείλουμε να τις αφήνουμε σε αυτούς που διαθέτουν, όχι μόνο τη διάθεση, αλλά και ουσιαστικό χρόνο για να προσφέρουν περισσότερα.

Επίσης κύριε Δήμαρχε θα ήθελα να σας ενημερώσω – όπως άλλωστε έχω κάνει και προφορικά- ότι τα πράγματα δεν είναι ρόδινα όπως πολλές φορές κάποιοι θέλουν να τα παρουσιάζουν. Ο Γολγοθάς των Προέδρων κοινοτήτων αλλά και των Συμβούλων είναι καθημερινός ακόμα και για απλά πράγματα όπως η αλλαγή καμένων λαμπτήρων ή οι καθαρισμοί ρεμάτων ή ακόμα και οι αστοχίες σε περιπτώσεις θεομηνιών εν εξελίξει έργων. Ίσως να ακούγεται υπερβολικό αλλά στους καιρούς που ζούμε ακόμα και ο Δημοτικός Φωτισμός προσφέρει ένα αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη. Έχω κατά περιόδους κατηγορηθεί ως υπερβολικός και -αδίκως- με αντιπολιτευτικό λόγο. Όμως όταν αναγκάζεσαι να παρατάς -στην κυριολεξία- οικογένεια και δουλειά για να επισκευάζεις αγωγούς ύδρευσης και να «ξεφρακάρεις» οχήματα που πέφτουν σε χάσματα που δημιουργήθηκαν λόγω έργων και μεγάλου όγκου βροχής με ελάχιστη συνδρομή από τη Δημοτική Αρχή γιατί έτυχε να είναι βράδυ, γιατί έτυχε να βρέξει πολύ γιατί σχεδόν άπαντες κάτι άλλο είχαν να κάνουν, τότε φτάνεις στα όριά σου. Καμμιά φορά τα ξεπερνάς κιόλας.

Έτσι μη βρίσκοντας ευήκοα ώτα και δεχόμενος βολές πανταχώθεν, ενώ είναι γνωστό τι ακριβώς συμβαίνει, είμαι αναγκασμένος για χάρη της οικογενειακής και ψυχικής μου ηρεμίας να παραιτηθώ από το αξίωμα του προέδρου. Παραμένω όμως κοινοτικός σύμβουλος, δίπλα στα προβλήματα της καθημερινότητας, μαχόμενος πάντα για το καλό του χωριού.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους κοινοτικούς συμβούλους για τη συνεργασία τους αυτό το διάστημα. Να ευχαριστήσω φίλους, δημοτικούς υπαλλήλους και συνεργάτες για την όποια βοήθεια κατάφεραν να μας δώσουν όλον αυτό τον καιρό.

Τέλος, κυρίως, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας που με τίμησαν με την επιλογή τους, με την υπόσχεση ότι θα παραμείνω δίπλα τους σε κάθε θέμα που θα χρειαστεί, ως δημότης, ώστε να συμβάλλω σε μια καλύτερη, πιο εύρυθμη καθημερινότητα στο χωριό  μας.

Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια στο έργο όλων σας.

Με τιμή,

Βασίλειος Αδάμ Τσάκος

Πρόεδρος Κοινότητας Νεοχωρίου"

 
 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ