LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

25|10
2021
18:07

Συλλυπητήρια για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματάς από τους αιρετούς της Ηλείας

Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Ν. Φαρμάκη, για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Τη θλίψη του για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, εκφράζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης. Στο μήνυμά του αναφέρει τα εξής:

«Υπηρέτησε το δημόσιο βίο με την ευγένεια και την αξιοπρέπεια που τη χαρακτήριζε ως άνθρωπο, αλλά και με τη δύναμη που αντιμετώπισε το πρόβλημα υγείας, απέναντι σε έναν ύπουλο εχθρό. Γενναία, περήφανη, αγωνίστρια αξιών μέχρι τέλους. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους… Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

Κατσιφάρας: Αντίο ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Η απώλεια της ΠΡΟΕΔΡΟΥ μας είναι μεγάλη για την δημοκρατική παράταξη, τους συναγωνιστές, τους συντρόφους μας και την Ελλάδα.  

Πάλεψε με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια. Έμεινε όρθια και μάχιμη  μέχρι και την τελευταία στιγμή, δίνοντας ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους μας.

Katsifaras fofi1

Το κενό είναι δυσαναπλήρωτο αλλά οι παρακαταθήκες που άφησε σε αξίες στην πολιτική και την ζωή θα είναι πάντα  ζωντανές και  επίκαιρες.

Πέρασε στην αιωνιότητα διδάσκοντας αξιοπρέπεια.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΣ

Συλλυπητήρια δήλωση Δ. - Θ. Αυγερινοπούλου: «Αποχαιρετούμε τη Φώφη Γεννηματά με σεβασμό»

Η Βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, Δρ. Διονυσία - Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, προέβη στην παρακάτω δήλωση για την απώλεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και άξιας πολιτικού, Φώφης Γεννηματά.

«Η Φώφη Γεννηματά έδωσε τη μάχη της με περισσή αξιοπρέπεια και θάρρος. Δεν βρίσκουμε λέξεις να εκφράσουμε την οδύνη. Δεν ήταν μόνον ένα ξεχωριστό μέλος του πολιτικού μας κόσμου. Ήταν μαχήτρια της ζωής. Γι’ αυτό και στις προτεραιότητες της ήταν η προστασία της δημόσιας υγείας και του περιβάλλοντος. Παρακαταθήκη της, μεταξύ άλλων, θα μείνει και η πρόσφατη εισήγησή της για την υιοθέτηση του πρώτου Κλιματικού Νόμου της χώρας.

anthodesmi vouli fofi

Την αποχαιρετούμε με σεβασμό.

Θα την θυμόμαστε πάντοτε με ξεχωριστή εκτίμηση».

Συλλυπητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου,  για την απώλεια της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά

«Η πρόωρη απώλεια της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, αφήνει ένα μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένειά της και στον χώρο της πολιτικής. Ήταν μια σπουδαία γυναίκα, μια σημαντική πολιτικός, μια ευγενική προσωπικότητα, μια μαχήτρια της ζωής, που πάλεψε με παρρησία, με ήθος και αξιοπρέπεια μέχρι το τέλος. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της».

O Γιάννης Κουτσούκος για την απώλεια της Φώφης Γεννηματά

Θρηνούμε συντετριμμένοι την πρόωρη απώλεια της αγαπημένης μας Προέδρου Φώφης Γεννηματά.

Μας δίδαξε ανθρωπιά και αγωνιστικότητα στη μάχη για τη ζωή.

Θα την θυμόμαστε για πάντα να παλεύει όρθια και δυνατή μέχρι την τελευταία στιγμή, για την προοπτική της παράταξης, καθώς ανέλαβε το δύσκολο έργο να ξαναενώσει το διάσπαρτα κομμάτια της.

Η αυτόνομη πορεία, η προοδευτική ταυτότητα και η ενότητα, το τρίπτυχο στο οποίο συνόψιζε τις συλλογικές μας αποφάσεις για την πορεία και το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής, μας δεσμεύει και θα το τιμήσουμε στη μνήμη της.

Καλό ταξίδι αγαπημένη  μας Φώφη.

Ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά

“Φώφη Γεννηματά!

Απίστευτα τα νέα σου!

Σαν αστραπή, σε όλες τις γωνιές της πατρίδας, έπεσε η θλιβερή είδηση...

Το τίμημα της οικογένειας Γεωργίου Γεννηματά, με τη διαχρονική, μαχητική παρουσία της στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες.

Ήταν η Φώφη, η φίλη μας, ο δικός μας άνθρωπος. Στην Ηλεία, στον Πύργο, το κλίμα βάρυνε στο άκουσμα του θανάτου της.

Τώρα πια, απελευθερωμένη από την αγωνία και το άγχος για τις εγκόσμιες εκκρεμότητες, στην άυλη διάσταση που μεταβαίνεις θα είσαι το μεγάλο αστέρι στο στερέωμα. 

Μοναδικό φως που θα διαπερνάς το στρώμα της ιδεολογικής, ηθικής, πολιτικής ομίχλης που σκεπάζει τον κόσμο στις μέρες μας.

Οι φίλοι σου στον Πύργο, που έχουν μοιραστεί μαζί σου στιγμές αγώνα κι αγωνίας, θα σε κρατήσουν στο πιο ζεστό μέρος της καρδιάς και στο φωτεινότερο σημείο της σκέψης.

Καλό ταξίδι, μεγάλη αγωνίστρια της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!”

fofi pirgos 1ΑΑΑΦωτoγραφία από μια εκ των πολλών επισκέψεων της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά στον Πύργο, εδώ μαζί με τον Δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο κατά τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης Αγίου Χαραλάμπους στις 10/2/2020

Δήλωση του βουλευτή Ηλείας, Κώστα Τζαβάρα, για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

Η Φώφη Γεννηματά έδινε επί σειρά ετών μια σκληρή και άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Παρ’ όλα αυτά, παρέμεινε στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ως το τέλος, μαχόμενη για τις ιδέες της και υπηρετώντας τη Δημοκρατία. Ήταν πάντοτε αξιοπρεπής και επεδείκνυε κοινοβουλευτικό ήθος και σεβασμό στους αντιπάλους της σε κάθε πολιτική και ιδεολογική αντιπαράθεση. Υπήρξε αγωνίστρια της ζωής και παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις γυναίκες και για όλους τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τον καρκίνο. Ως βουλευτής Ηλείας οφείλω να υπογραμμίσω την αγάπη και το ξεχωριστό ενδιαφέρον που επέδειξε για τον νομό μας, τον οποίο επισκεπτόταν πολύ συχνά. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και συμπαρίσταμαι στη βαθιά θλίψη που βιώνουν.

«Η απώλεια της Φώφης Γεννηματά αφήνει πίσω της ένα δυσαναπλήρωτο κενό»

Τα λόγια είναι λίγα μπροστά στη μεγάλη απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

Μέχρι την τελευταία στιγμή έδωσε με περίσσεια δύναμη ψυχής και αξιοπρέπεια, τη μεγάλη μάχη.

Μέχρι την τελευταία στιγμή πάλευε με αυταπάρνηση για τα πιστεύω, τις αξίες και τα ιδανικά της.

Αγωνίστρια της ζωής η Φώφη, έφυγε πρόωρα για το μακρύ ταξίδι.

Αφήνει, όμως, πίσω της μια σπουδαία παρακαταθήκη στη δημόσια ζωή του τόπου, που με αίσθημα υψηλής ευθύνης υπηρέτησε από όποια θέση και αν βρέθηκε.

Θα τη θυμόμαστε πάντα για το ήθος και την προσφορά της, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής της.

Από καρδιάς τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους συντρόφους της.

Διονύσης-Χαράλαμπος Καλαματιανός,

Βουλευτής Ηλείας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών