LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

25|10
2021
18:27

Στη Διεθνή έκθεση Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας στην Κωνσταντινούπολη o Δημητρογιάννης

Στη Διεθνή έκθεση Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας στην Κωνσταντινούπολη ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Δημητρογιάννης – Επίσκεψη και στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Φυσικών Πόρων Λάμπρος Δημητρογιάννης εκπροσώπησε την Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας στην  αποστολή που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στην Διεθνή Έκθεση IFAT Eurasia, που πραγματοποιήθηκε από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου2021, στην Κωνσταντινούπολη.

Η διεθνής έκθεση για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, IFAT Eurasia διοργανώνεται ανά διετία. Κορυφαίοι και εξειδικευμένοι δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς από τις δυο ηπείρους παρουσιάζουν νέες τάσεις, σύγχρονη τεχνογνωσία, καινοτόμες τεχνολογίες και λύσεις στη προστασία του περιβάλλοντος, στη διαχείριση αποβλήτων και υδάτινων πόρων, στην ανακύκλωση, στην κατασκευή δομών κυκλικής οικονομίας, στην παραγωγή ενέργειας από απορρίμματα και στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

dimitrogiannis oikoumeniko2

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που η  πραγματοποίηση διεθνών εκθεσιακών εκδηλώσεων είχαν αναβληθεί, η IFAT Eurasiaπαρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον με τη συμμετοχή 85 χωρών, 350 εκθετών και 10.000 επισκεπτών.

O κ. Δημητρογιάννης ήρθε σε επαφή με εκπροσώπους αναγνωρισμένων φορέων- εκθέτων από όλο τον κόσμο στο πλαίσιο διερεύνησης και ανίχνευσης νέων εφαρμογών και πρακτικών που θα συνδράμουν στην γενικότερη προσπάθεια της ΠΔΕ για προώθηση της πράσινης δικτύωσης, της ανάπτυξης και  της εξωστρέφειας σε τομείς της βιώσιμης ανάπτυξης , ώστε να προκύψουν μακροπρόθεσμα οφέλη για τη Δυτική Ελλάδα.

dimitrogiannis oikoumeniko3

Επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης παρέστη στις 22 Οκτωβρίου 2021,  κατόπιν τιμητικής πρόσκλησης, στην επίσημη Πανηγυρική Πατριαρχική και Συνοδική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του Παναγιωτάτου και Οικουμενικού Πατριάρχη, κ. Βαρθολομαίου, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, με αφορμή την επέτειο συμπλήρωσης 30 ετών του τελευταίου στον Πατριαρχικό Θρόνο. Παράλληλα, ο κ. Δημητρογιάννης είχε συναντήσεις με  μέλη της ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης, συνομιλώντας για καίρια ζητήματα που τους απασχολούν.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ