LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

30|10
2021
06:21

«Με άφησαν χτυπημένο, μόνο και αβοήθητο» - Ο 22χρονος Αλέξανδρος από το Βαρθολομιό ήταν δύο μήνες σε κώμα

Προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά το ατύχημα που λίγο έλλειψε να του κοστίσει τη ζωή

Δεν μπορεί να πιστέψει το θαύμα που ζει ο 22χρονος Αλέξανδρος Καριώρης που πριν λίγες μέρες βγήκε από τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου. Bρισκόταν σε κώμα για δύο μήνες, μετά από ένα τρομερό ατύχημα που συνέβη τον Αύγουστο.  Η περιπέτεια ξεκίνησε όταν έκανε βόλτα με ένα άλογο, στη Γαστούνη.

Είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσατση του ήταν κρίσιμη. Σήμερα κάνει τεράστιο προσπάθεια να σταθεί στα πόδια και να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του, στη Ροδινή Αχαΐας.

Το λυπηρό της ιστορίας είναι το γεγονός πώς οι άνθρωποι με τους οποίους βρισκόταν μαζί τη στιγμή του ατυχήματος, τον άφησαν χτυπημένο, μόνο και αβοήθητο. Το ότι βρίσκεται στη ζωή είναι ένα μικρό θαύμα που δείχνει πως η πίστη και η θέληση για τη ζωή, μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.

Με άφησαν στο οδόστρωμα, μόνο και χτυπημένο. Κάποιος περαστικός αργότερα, με εντόπισε και ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία 
 
«Είμαι καλά. Κάνω φυσιοθεραπείες, παίρνω τα φάρμακα μου και περιμένω σιγά σιγά, να σηκωθώ από το καρότσι και να σταθώ όρθιος στα πόδια μου. Η χαρά μου είναι μεγάλη. Μαζί με τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου, τα καταφέραμε» λέει ο 22χρονος Αλέξανδρος στο thebest.gr.

Ο ίδιος περιγράφει πώς συνέβη το τρομερό ατύχημα που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.  «Είχα πάει βόλτα με ένα άλογο το οποίο όμως δεν ήταν δικό μου, στη Γαστούνη. Καθώς επιστρέφαμε, γιατί δεν ήμουν μόνος, ακούστηκε ένας θόρυβος. Σηκώθηκε το άλογο κι εγώ έπεσα στην άσφαλτο. Με άφησαν στο οδόστρωμα, μόνο και χτυπημένο. Κάποιος περαστικός αργότερα, με εντόπισε και ειδοποίησε ΕΚΑΒ και αστυνομία».

Από εκεί πέρα δόθηκε τεράστια μάχη για να κρατηθεί ο 22χρονος στη ζωή.  

«Μεταφέρθηκα στο κέντρο υγείας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Πύργου. Διασωληνώθηκα και από εκεί και πέρα βρέθηκα στο νοσοκομείο του Ρίου. Η πρώτη εικόνα που αντίκρυσα όταν ξύπνησα ήταν αυτή της μητέρας και του πατριού μου. Ήταν μαζί μου και τους ευχαριστώ πολύ. Και αυτή τη στιγμή που μιλάμε η μητέρα μου είναι στο πλευρό μου.

Όταν έμαθα ότι ήμουν για δύο μήνες σε αυτή την κατάσταση, δε το πίστεψα. Το πίστεψα  στην πορεία. Η Παναγία και οι γιατροί με βοήθησαν να βγω νικητής. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που με κράτησαν στη ζωή αλλά και όσους έδωσαν κουράγιο όλο αυτό το διάστημα στους οικείους μου.  Εύχομαι να μην συμβεί σε κανέναν κάτι τέτοιο, σε καμία οικογένεια» λέει.

Όσο για το τι θα κάνει από εδώ και πέρα ο 22χρονος, «Περνά από το μυαλό μου να κινηθώ νομικά. Τα έξοδα όμως είναι πολλά και προέχει να αποκατασταθεί η υγεία μου. Όταν γίνω καλά θα πάω στην εκκλησία. Και φυσικά δεν θα ανέβω ξανά σε άλογο».

Πηγή: TheBest.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ