LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

28|11
2021
09:15

"Ήταν έμπειρος οδηγός ο πατέρας μου αλλά τα νερά παρέσυραν το όχημα" - Τι δήλωσε ο γιος του Χρ. Ροΐδη

Ο γιος του αδικοχαμένου Χρήστου Ροίδη μίλησε χθες για τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατό τον πατέρα του, το μεσημέρι της Παρασκευής στο Βρανά Βαρθολομιού.
 
Ο 65χρονος εκπαιδευτικός παρότι ήταν έμπειρος οδηγός, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και βρήκε το θάνατο μέσα στο χείμαρρο.
 
Όπως είπε ο γιος του  "... είχε πάρα πολύ καιρό και ο πατέρας μου είχε μία δουλειά στο ελαιοτριβείο και ενώ ο καιρός φάνηκε ότι δεν ήταν τόσο άσχημος ξεκίνησε να πάει. Στην πορεία επιδεινώθηκε και δεν ήξερε πως να το αντιμετωπίσει. Επειδή είναι έμπειρος οδηγός από ότι φαίνεται σταμάτησε στην άκρη του δρόμου για να ελέγξει και αφού είδε ότι δεν μπορεί να περάσει περίμενε να σταματήσει η βροχή αλλά το ρεύμα ήταν τόσο ισχυρό και παρέσυρε το όχημα".
 
Η απουσία του για αρκετή ώρα χωρίς επικοινωνια, θορύβησε την οικογένειά του που όταν δεν τον βρήκε στο τηλέφωνο, άρχισε να τον αναζητά στην περιοχή. "Δύο ώρες μετά αφού τον καλούσαμε στο κινητό και δεν εδωσε κάποια απάντηση αρχίσαμε να τον ψάχνουμε. Είδαμε τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και έτσι καταλάβαμε τι είχε συμβεί.  Είχε παρασύρει πάρα πολύ το όχημα γύρω στα 200 μέτρα και ήταν πολύ δύσκολο να εντοπιστεί. Ήταν εκπαιδευτικός στο επάγγελμα και χοροδιδάσκαλος, τον ήξεραν όλοι, ήταν πολύ αγαπητός, δυστυχώς δεν είναι πια μαζί μας να μας συμβουλεύει. Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο, ήταν απροσδόκητο" σημείωσε μέσα στο πένθος του ο γιος του 65χρονου.
 
Ο Χρύσανθος Μουρτζίνης, κάτοικος Λυγιάς και φίλος του Χρήστου Ροΐδη ξεσπά σε λυγμούς μιλώντας για τον αδικοχαμένο 65χρονο. "Με το Χρήστο γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, ήταν πολύ καλός φίλος, πολύ αξιόλογος άνθρωπος και οικογενειάρχης. Δεν καταγόταν από εδώ αλλά ήταν ο ιδρυτής όλων των πολιτιστικών δρώμενων του κάμπου. Το χωριό μας το έχει αναδείξει πάρα πολύ, με πάρα πολλά χορευτικά, με δράσεις ως πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου. Στην αρχή υπήρχε μία αναζήτηση και μετά ενημερωθήκαμε τι συνέβη. Ήταν πολύ άδικο αυτό που συνέβη δεν του άξιζε, πρόκειται για μία τεράστια απώλεια. Είχε πολλά παιδιά από την περιοχής μας, με τα χορευτικά, στα πολιτιστικά, έχει αναδείξει τον τόπο μας πάρα πολύ. Τον αγάπησε τον τόπο, πάρα πολύ όσο κανένας άλλος. Είναι μία πολύ μεγάλη απώλεια…" είπε ο κ. Μουρτζίνης.
 
 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ