LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

23|02
2022
22:09

Ενημέρωση Αντωνακόπουλου από τον Υφυπουργό Αθλητισμού για δράσεις στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης του Αθλητισμού»

Αντωνακόπουλος: Μέσω του αθλητισμού να αναδειχθούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής

Προσκεκλημένος σε τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ήταν ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, όπου ενημερώθηκε για μεγάλη αθλητική δράση η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης του Αθλητισμού».

Στη δράση που θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Απριλίου στο γήπεδο «Δημήτρης Τόφαλος» του ΠΕΑΚ Πάτρας, συμμετέχει η ΠΔΕ, τα Επιμελητήρια της περιοχής, η ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, καθώς και όλοι οι Δήμοι (Δυτ. Ελλάδας) κατόπιν πρόσκλησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δράση ξεκινά πρώτα από την Δυτική Ελλάδα για να μεταφερθεί και σε άλλες περιφέρειες.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο με διακεκριμένους καλεσμένους και ομιλητές από το χώρο του αθλητισμού όπου θα αναλυθούν ποικίλα θέματα, από το Ολυμπιακό ιδεώδες μέχρι τις δυνατότητες του Αθλητικού Τουρισμού.

Επιπλέον θα πραγματοποιηθεί έκθεση με δράσεις και εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια. Στην έκθεση, οι Δήμοι θα αποφασίσουν πώς θα προβάλλουν στοιχεία της περιοχής τους με καθαρά αθλητική ταυτότητα.

«Θα αποκτήσουμε κοινά βιώματα και κυρίως θα δημιουργηθεί ένα όραμα ώστε να μπορέσουμε συντονισμένα να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχει η κάθε περιοχή, ο κάθε δήμος, για να διαμορφώσουμε μια στρατηγική σχετικά, πάντα με βάση τον αθλητισμό, ανάπτυξης όλης της περιοχής» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης.

Ο κ. Αντωνακόπουλος, παίρνοντας το λόγο, χαιρέτισε αυτή την πρωτοβουλία, τονίζοντας την αναγκαιότητα «να αναδειχθούν μέσω αθλητικών δράσεων τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής, μέσω μιας πλατιάς διαβούλευσης με αθλητική, αυτοδιοικητική και αναπτυξιακή συνιστώσα».

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

Studio Μαθηματικών