LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

01|03
2022
12:55

Θάνατοι παιδιών στην Πάτρα: Ιατρικοί φάκελοι και καταθέσεις ρίχνουν φως στην υπόθεση

Ξεκίνησαν οι καταθέσεις 

Αυτή την εβδομάδα ξεκινά ο πρώτος κύκλος καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Συνολικά έχουν κληθεί να καταθέσουν στις Αρχές 15 άτομα, που ανήκαν στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που είχε φροντίσει την Τζωρτζίνα αλλά και την Μαλένα.

Σύμφωνα με το Mega, συστήθηκε ειδική Επιτροπή η οποία θα εξετάσει τους ιατρικούς φακέλους των δύο κοριτσιών. Φως στην υπόθεση αναμένεται να πέσει από τα αποτελέσματα των ιστολογικών και των τοξικολογικών εξετάσεων. Παράλληλα οι Αρχές ερευνούν τα προφίλ και των γονέων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μέχρι αυτή τη στιγμή που οι τοξικολογικές βαίνουν στην ολοκλήρωσή τους, αυτές φαίνονται να είναι καθαρές. Σύμφωνα με το Γιώργο Σόμπολο, που επικαλείται αστυνομικές πηγές, σε αυτό το στάδιο δεν έχει βρεθεί τίποτα το περίεργο παρα μόνο φαρμακευτικές ουσίες που προέρχονται από την αγωγή που λάμβανε το κορίτσι στο νοσοκομείο, ενώ οι ουσίες αυτές είναι σε ποσότητα που δεν προβληματίζουν τους ειδικούς.

Μιλώντας στην Εφημερίδα Espresso, ο επίτιμος ταξίαρχος της ΕΛΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος υποστήριξε ότι «Μαλένα και Τζωρτζίνα δολοφονήθηκαν στο νοσοκομείο από το ίδιο χέρι».

"Μπορεί να υπήρξαν “επισκέψεις” κάποιων ανθρώπων, να αλλάξουν αυτή την άμοιρη μάνα που ήταν εκεί τόσες ώρες. Πρέπει να εξεταστεί ποιοι ήταν αυτοί οι επισκέπτες, ποια η σχέση τους και ποιο το κίνητρο. Οι γονείς έχουν τον πόνο τους.

Πρέπει όμως και κάποιος που ξέρει να ερμηνεύει τη γλώσσα τους σώματος αλλά και τη γλώσσα του στόματος να αναλύσει και τις εμφανίσεις τους. Υπάρχουν ειδικότεροι από εμένα γι’ αυτό. Σίγουρα θα εξεταστούν από τους αστυνομικούς ως μάρτυρες. Θα είναι πολύ ουσιαστικές οι μαρτυρίες τους για τη δικογραφία» τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Πηγή: TheBest.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ