LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

01|07
2022
09:54

Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα υποβληθεί σε επέμβαση, η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή», λέει ο δικηγόρος του (upd)

Αρκετά σοβαρή είναι η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, ισχυρίζεται ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Ο δικηγόρος ανέφερε ότι θα υποβληθεί σε επέμβαση γιατί η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή και πρόσθεσε ότι το «εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

Νωρίτερα έγινε γνωστή η είδηση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με συμπτώματα που παραπέμπουν σε ισχαιμικό επεισόδιο. Ο προφυλακισμένος ηθοποιός φέρεται να αισθάνθηκε έντονο πόνο στην καρδιά και νοσηλεύεται στη Νευρολογική Κλινική, όπως μετέδωσε το OPEN.

«Χθες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε 4 μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο», υποστήριξε ο δικηγόρος του μιλώντας στον Alpha.

Και εν συνεχεία πρόσθεσε: «Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

Η δίκη του κατηγορούμενου ηθοποιού και σκηνοθέτη είναι σε εξέλιξη, καθώς κατηγορείται για βιασμό και για δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών συναδέλφων του. «Η στιγμή που θα απολογηθεί είναι σε 2-3 μήνες. Ακόμα εξετάζεται η  μάρτυρας και έχουμε ακόμα 40», κατέληξε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Σημειώνεται πως στο παρελθόν, δικηγόρος του έχει αναφέρει ότι ο ηθοποιός είχε πρόβλημα υγείας, το οποίο είχε επιδεινωθεί μέσα στις φυλακές και πως ο κατηγορούμενο λαμβάνει θεραπεία.

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ