LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

10|06
2020
13:08

Επίθεση με βιτριόλι: «Δένει» την υπόθεση για τη σύλληψη της δράστιδος η ΕΛ.ΑΣ.

Η λήψη του πλάνου έχει γίνει από κάμερα που βρίσκεται σε μεγάλο ύψος και παρά την αλλοιωμένη μορφή της υπόπτου, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι πεπεισμένοι ότι έχουν πιάσει «λαβράκι»

Ακόμα πιο κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης της επίθεσης με βιτριόλι στην 33χρονη Ιωάννα  βρίσκονται οι Αρχές, καθώς έχουν «βρει» τον άνθρωπό τους. Πρόκειται για μία από τις δύο γυναίκες γύρω από τις οποίες υπήρχαν επικεντρωθεί οι έρευνες και η οποία κατά την ώρα της επίθεσης φέρεται να είχε απενεργοποιήσει το κινητό της τηλέφωνο.

Μία κάμερα επί της οδού Ακαδημίας έχει καταγράψει το πρόσωπο της υπ' αριθμόν 1 ύποπτης, καθώς η δράστις φαίνεται, παρά το κατά τα φαινόμενα άρτια οργανωμένο σχέδιό της, να υπέπεσε σε ένα μικρό σφάλμα, το οποίο ωστόσο, φαίνεται πως αποδεικνύεται «χρυσάφι» για τις Αρχές που την έχουν «δει». Η λήψη του πλάνου έχει γίνει από κάμερα που βρίσκεται σε μεγάλο ύψος και παρά την αλλοιωμένη μορφή της υπόπτου, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι πεπεισμένοι ότι έχουν πιάσει «λαβράκι». 

Το καρέ αυτό όμως από μόνο του δεν αρκεί για να την οδηγήσει στον... ανακριτικό θάλαμο και γι αυτό οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν κι άλλα στοιχεία για να «δέσουν» την υπόθεση. Μεταξύ άλλων, προσπαθούν να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που έκανε η «μαυροντυμένη γυναίκα» αφότου την άφησε το ταξί στην περιοχή του Μετς και συγκεκριμένα σε ένα δρομάκι πριν από το Καλλιμάρμαρο. Αυτό το σημείο δεν είχε κάμερες, κάτι που φέρεται να γνώριζε η δράστις. Η Αστυνομία επικεντρώνεται στο να ξεδιαλύνει, γι αυτό το χρονικό σημείο, αν έφυγε πεζή, ή χρησιμοποίησε κάποιο άλλο μέσο.

Παρόλα αυτά, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι σίγουροι ότι η ύποπτη είναι κι αυτή που έχει διαπράξει το έγκλημα κι έτσι δεν αποκλείεται ακόμη και μέσα στην ημέρα να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Η 33χρονη που υποβάλλεται σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων αποκατάστασης, δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τη δράστιδα από τα καρέ της κάμερας που την «έπιασε» στην Ακαδημίας, αλλά ούτε αναγνώρισε τη φωνή της από την κλήση στο ραδιοταξί που την μετέφερε από την Αγία Ελούσα στο Μετς ύστερα από την επίθεση με το βιτριόλι.

Δείτε και το ρεπορτάζ του OPEN TV 

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ