LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

16|06
2020
20:57

Επίθεση με βιτριόλι: 24 ώρες το 24ωρο επί έναν χρόνο η 35χρονη παρακολουθούσε την Ιωάννα

Αποκάλυψη του OPEN στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων από τη Μίνα Καραμήτρου με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πώς η φερόμενη ως δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι είχε στήσει ολόκληρο μηχανισμό προκειμένου να παρακολουθεί την 33χρονη Ιωάννα και το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, η 35χρονη φέρεται να είχε τοποθετήσει ένα δορυφορικό σύστημα στο αυτοκίνητο της 33χρονης Ιωάννας. Οπως επισημαίνει η προϊσταμένη του αστυνομικού ρεπορτάζ του OPEN TV, πρόκειται για το σύστημα παρακολούθησης τράκερ, το οποίο έχει τη δυνατότητα να εντοπίζει την κίνηση αλλά και το πού βρίσκεται ένα όχημα. Το σύστημα αυτό δεν θεωρείται ένα οποιοδήποτε σύστημα παρακολούθησης, καθώς μπορεί κάποιος να έχει 24 ώρες το 24ωρο online την κίνηση στο κινητό τηλέφωνο ή τη διέλευση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. 

Οπως φαίνεται από το κινητό τηλέφωνο της 35χρονης, αυτή την εφαρμογή φαίνεται να είχε εγκαταστήσει στο κινητό της η κατηγορούμενη και μέσα από αυτή την εφαρμογή φέρεται να παρακολουθούσε 24 ώρες το 24ωρο επί έναν χρόνο τις κινήσεις της 33χρονης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου, οι αστυνομικοί μέχρι στιγμής έχουν καταφέρει να ανοίξουν τα αρχεία της συγκεκριμένης εφαρμογής που φαίνεται να είχε εγκαταστήσει η 35χρονη στο κινητό της τηλέφωνο και έχουν ήδη εντοπίσει δύο στίγματα από τη μνήμη του GPS: Το πρώτο είναι με συγκεκριμένη ημερομηνία παρακολούθηση. Μάλιστα, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της Ιωάννας στο Μοσχάτο και το δεύτερο στίγμα (πάλι με συγκεκριμένη ημερομηνία) το αυτοκίνητο της Ιωάννας να είναι σταθμευμένο έξω από το γραφείο της. Αυτό δείχνει, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ότι η 35χρονη φέρεται να είχε γίνει η σκιά της 33χρονης εδώ και ένα χρόνο. 

Σύμφωνα με αστυνομικούς, μάλιστα, υπάρχουν αρκετά διεγραμμένα μηνύματα και κλήσεις στο κινητό τηλέφωνο της 35χρονης, τα οποία αναμένεται να ανακτηθούν το επόμενο διάστημα. Μάλιστα, οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι η 35χρονη φέρεται να μιλούσε συνεχώς στο κινητό της τηλέφωνο και να στέλνει μηνύματα λίγες μόλις μέρες πριν την προσαγωγή της, τα οποία στη συνέχεια έσβηνε. 

Πηγή: Ethnos.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών