LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

23|10
2021
17:44

Είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο ο 40χρονος που σκότωσε εργάτη στη Νέα Ερυθραία - Πυροβόλησε ντυμένος σαμουράι

Ο 40χρονος γύρισε στο σπίτι του, όπλισε ξανά το όπλο, αλλά η αστυνομία είχε ήδη φτάσει στο σημείο, προτού προχωρήσει σε δεύτερο γύρο πυροβολισμών  -  «Με έβαλε ο σατανάς να το κάνω», «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία» ήταν τα πρώτα του λόγια όταν συνελήφθη από αστυνομικούς της ΕΛ.ΑΣ

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφορικά με τη δολοφονία ενός 43χρονου εργάτη και τον τραυματισμό ακόμα ενός άνδρα από «διαταραγμένο» 40χρονο στη λεωφόρου Τατοΐου στη Νέα Ερυθραία.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ο δράστης  ντυμένος σαν σαμουράι, με στολή πολεμικών τεχνών, πήρε το όπλο του, κατέβηκε από το σπίτι του στο δρόμο και αφού ακολούθησε μία διαδρομή περίπου 50 μέτρων έφτασε στη λεωφόρο Τατοϊου όπου ήταν οι δύο άνδρες κάνοντας εργασίες φυσικού αερίου. Εκεί χωρίς να προκληθεί από τους δύο άνδρες άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους.

Αμέσως μετά πήγε στο σπίτι του, το γέμισε πάλι με σφαίρες και επέστρεψε για να συνεχίσει το έργο του. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν πολύ γρήγορα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη πριν επαναλάβει τους πυροβολισμούς. Ο 40χρονος, όταν αντιλήφθηκε ότι τον έχει εντοπίσει η αστυνομία, επέστρεψε στο σπίτι του, άφησε το όπλο στην πιλοτή και ανέβηκε στην ταράτσα. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, στους οποίους και παραδόθηκε δίχως να προβάλει αντίσταση.

Οι πρώτες του κουβέντες στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ήταν  ότι «με έβαλε ο σατανάς να το κάνω» και ότι «μου έχουν κάνει μαύρη μαγεία».

Κάτοικος της περιοχής περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο όσα έγιναν:

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρείο. Μάλιστα στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Βίντεο: Κάτοικοι της περιοχής μιλούν σε δημοσιογράφους για όσα είδαν

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα, Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας, 40χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς νωρίτερα πυροβόλησε και τραυμάτισε δύο άτομα και συγκεκριμένα 43χρονο ημεδαπό γείτονά του και έτερο 43χρονο ημεδαπό, που εκτελούσαν τεχνικές εργασίες σε παρακείμενη οικία.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στο πλαίσιο αναζητήσεων εντόπισαν και συνέλαβαν τον δράστη, ενώ παράλληλα στην
πυλωτή της οικίας του βρέθηκε και κατασχέθηκε περίστροφο. Οι τραυματισθέντες διεκομίσθησαν σε νοσοκομεία, όπου ο ένας εξ’ αυτών κατέληξε, ενώ ο έτερος νοσηλεύεται. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Πηγή: Protothema.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ