LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

20|12
2021
10:41

Έδεσσα: 33χρονος ξυλοκόπησε 17χρονη επειδή του ζήτησε να χωρίσουν – Στον εισαγγελέα ο δράστης

Την πόρτα του εισαγγελέα Έδεσσας θα περάσει σήμερα για ν’ απολογηθεί ο 33χρονος ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής σε χωριό της Πέλλας για τον ξυλοδαρμό 17χρονης κοπέλας επειδή του ζήτησε να χωρίσουν.

Ένας 33χρονος ξυλοκόπησε άγρια μια 17χρονη στην Έδεσσα επειδή του ζήτησε να χωρίσουν. Ο δράστης, ύστερα από αναζητήσεις, συνελήφθη σε χωριό της Πέλλας και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν τον φερόμενο ως δράστη μετά από καταγγελία και μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η μητέρα της 17χρονης.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 17χρονης, ο 33χρονος είχε στήσει καρτέρι, έξω από το σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής. «Ήταν κρυμμένος και την περίμενε καθώς γυρνούσε από έξοδο, την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπάει και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητό του», ανέφερε ο Αντώνης Ξυλουργίδης. «Όταν συνειδητοποίησε ότι από τα χτυπήματα ότι η κοπέλα αιμορραγούσε της έδωσε και μωρομάντηλα λέγοντάς της να μην τολμήσει να πει τίποτα στη μητέρα της. Η ίδια του είπε ότι θα τον καταγγείλει. Ξυπόλητη και μέσα στα αίματα κατάφερε να φτάσει μέχρι την πόρτα του σπιτιού της ...». Η 17χρονη όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της στο ΑΠΕ ΜΠΕ είναι ακόμη σοκαρισμένη και τρομαγμένη.

«Τη χτύπησε με βάναυσο τρόπο»

Ο Αντώνης Ξυλουγρίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αναφερόμενος στα «βιτριολικά» σχόλια στα social media σχετικά με τη διαφορά ηλικίας, τόνισε: «Θα ψέξουμε την ανήλικη και όχι τον ενήλικο που δεν άκουσε το «όχι» και στο κέντρο μιας πόλης έσερνε μια κοπέλα από τα μαλλιά;».

Υπογραμμίζοντας πως προέχει η υγεία της κοπέλας, σωματική και ψυχική, ο κ. Ξυλουργίδης αφηγήθηκε πως συνέβη το περιστατικό.

«Στην προσπάθεια να μπει στο σπίτι της, ήρθε από πίσω και την χτύπησε με βάναυσο τρόπο, έφυγαν από τα παπούτσια της και στη συνέχεια έπεσε σε ένα αυτοκίνητο. Την έσυρε μέχρι το δικό του αυτοκίνητο και την έβαλε μέσα δια της βίας», σημειώνοντας πως ήταν 5.30 τα ξημερώματα και δεν υπήρχαν περαστικοί για να βοηθήσουν.

Η 17χρονη κατάφερε να ξεφύγει και ξυπόλητη μπήκε στο σπίτι της. Η μητέρα έπαθε σοκ, όταν την αντίκρισε. Ενημερώθηκε η Αστυνομία και μέχρι να έρθει, δεν έβγαιναν από το σπίτι.

Όπως είπε ο κ. Ξυλουργίδης, χάρη στις ενέργειες του Α.Τ. Αλμωπίας και της ΟΠΚΕ Πέλλας, συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος κρυβόταν σε μία καλύβα.

Πηγή: iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ