LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

26|04
2021
13:19

Ένωση Παλαιών Προσκόπων Ηλείας: Έκαναν και φέτος το Πάσχα την Καλή Πράξη

 Μία όμορφη πολύχρονη παράδοση-θεσμό  συνέχισε   και φέτος η Ένωση Παλαιών Παλαιών Προσκόπων Ηλείας  .
       
Την παραδοσιακή-Θεσμο ''Καλή Πράξη'' πραγματοποίησε αντιπροσωπεία  μελών  του Δ Σ της Ένωσης  Παλαιών Προσκόπων  Ηλείας .
         
Ήταν επίσκεψη Αγάπης, που τα μέλη του ΔΣ  πραγματοποιούν όχι μόνο τις γιορτές αλλά και κατά διαστήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
    
Με την ευκαιρία των Αγίων αυτών Ημερών του Πάσχα, πήγαν στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή ,που ο Δήμος Πύργου συγκεντρώνει είδη διαρκείας και τρόφιμα.         
 
Προσέφεραν έτσι  ικανή ποσότητα τροφίμων διαρκείας από εισφορές των μελών τους και ευγενική προσφορά του super market ''Τερζής'' και του μέλους τους Κώστα Παναγιωτόπουλου.[τρόφιμα,φρούτα και]  
trofima palaioiProskopoi1
         
Ανάμεσά τους γνωστά  στελέχη που διαχρονικά υπηρέτησαν στην κορυφαία νεανική αυτή ομάδα και εξακολουθούν και σήμερα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από άλλη σκοπιά, μέσω της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων ,κάνοντας πράξη όλα όσα έχουν κάνει στάση ζωής και συνεχίζουν με το έργο τους και την συνεχή δράση τους προάγουν το Προσκοπικό έργο με τα πολλαπλά οφέλη στην Νεολαία και στον Άνθρωπο.
     
 Παρέστη επίσης, ο Δήμαρχος Πύργου κ.Τάκης Αντωνακόπουλος,ο Αντ/ρχος κ. Γιάννης Αργυρόπουλος, ο πρόεδρος ΔΕΠ ΑΕ ΟΤΑ κ.Βασ.Σεϊντής, ο υπευθ.του Γρ.Εθελοντισμού κ. Γιάννης Πλεμμένος και η επιτροπή παραλαβής .Τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι άλλοι τόνισαν την αξία του Εθελοντισμού και της Προσφοράς στον Συνάνθρωπο,εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στους παρευρεθεντες και συντελεστές της προσπάθειας αυτής.
 
trofima palaioiProskopoi2
         
Ο Υπαρχηγός της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ηλείας, κ. Ανδρέας Γιατράς, μεταξύ των άλλων δήλωσε:
        
''Ακολουθώντας την πολυετή  παράδοση, της ΄΄Καλής Πράξης''κυρίως τις Άγιες Ημέρες , για βοήθεια στον συμπολίτη μας, ,αναγνωρίζοντας παράλληλα το ,Ανθρωπιστικό έργο του Δήμου Πύργου.. Εμείς, πραγματοποιούμε πλήθος δράσεων που στοχεύουν, στην αγάπη και στην συμπαράσταση προς το συνάνθρωπό μας και στην κοινωνία μας,.ολοκληρώνοντας με θερμές ευχές για τις επερχόμενες γιορτές" του Υπαρχηγού κ.κ.
         
Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν οι δηλώσειςτου παριστάμενου Αρχηγού της Ένωσης.κ.Κώστα Τριανταφυλλόπουλου και του άλλου Υπαρχηγού κ.Παναγ.Καλαμπρέζου καθώς και των μελών Γεωργ.Γεωργόπουλου,Γιώργ.Ηλιόπουλου,,Ακρ.Ρέβελου που τόνισαν τον παιδαγωγικό ρόλο του Προσκοπισμού και την ευεργετική επίδραση στην Νεότητα,από συνηδειτοποιημένο καθήκον ,που τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή, 
          
Παρευρέθηκαν επίσης ο αναπλ.Περιφ.Έφορος κ.Νίκος Καραχάλιος και ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Πύργου Γιώργος Καραμάνης.
  
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ
 
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ   
 
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
 
(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ