LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

21|10
2021
18:56

Ηλιόπουλος: Το “μη σώσουν να εμβολιαστούν” του κ. Γεωργιάδη είναι η πραγματική στρατηγική της κυβέρνησης

Ευθύνες στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις αρνητικές εξελίξεις στο πεδίο της πανδημίας, απέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105.5 FM».

«Μέσα στον Οκτώβρη έχουμε ήδη θρηνήσει 657 συμπολίτες μας. Και ενώ η κυβέρνηση εδώ και καιρό δίνει το σήμα ότι τελειώσαμε με την πανδημία, ο κ. Τσιόδρας βγήκε χθες να μας πει ότι η κατάσταση είναι πολύ άσχημη».

Αναφερόμενος στις ευθύνες της κυβέρνησης, υπογράμμισε ως χαρακτηριστικό της πολιτικής της, το γεγονός ότι «κόβει 900 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό του '22 για τη δημόσια υγεία». Επιπλέον, σημείωσε, «δεν γίνεται σε καμία περίπτωση εν μέσω πανδημίας να συγχωνεύεις τμήματα στα σχολεία και να φτιάχνεις τάξεις με 28 και 29 παιδιά, δεν γίνεται -μέσω της λίστας Πέτσα- να δίνεις δημόσια χρήμα σε κανάλια που κάνουν εκστρατεία κατά των εμβολίων…Στους άνω των 80 έχουμε 26% ανεμβολίαστους, ένα από τα χειρότερα ποσοστά στην Ευρώπη, γεγονός που έχει άμεση σχέση με το ότι η κυβέρνηση δεν ενίσχυσε την πρωτοβάθμια περίθαλψη και δεν οργάνωσε τις κινητές μονάδες εμβολιασμού».

Αναφέρθηκε στον Θανάση Πλεύρη, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση τοποθέτησε στη θέση του υπουργού Υγείας έναν άνθρωπο που ως βουλευτής του ΛΑΟΣ, ήταν συνειδητός αντιεμβολιαστής, έλεγε ότι ο ΑΜΚΑ είναι συνομωσία της εβραιομασονίας…Και βέβαια δεν γίνεται χθες ο 'Αδωνις Γεωργιάδης να βγαίνει και να λέει -απευθυνόμενος σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί- "μη σώσουν να το κάνουν, εγώ κουράστηκα"».

Αναφερόμενος στην υπόθεση της δολοφονίας του Ζακ Κωστόπουλου, με αφορμή την επανέναρξη της δίκης χθες, σημείωσε ότι «υπάρχουν δύο αιτήματα γύρω από αυτήν την υπόθεση, το αίτημα της δικαιοσύνης και το αίτημα της μνήμης…Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι ένας νέος άνθρωπος λιντσαρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας μέρα μεσημέρι. Ο κόσμος παρακολουθούσε, κανένας δεν έκανε μισή παρέμβαση για να τον σώσει…Και δεν μπορούμε επίσης να ξεχάσουμε ότι η δολοφονία του Ζακ συνεχίστηκε όλο το επόμενο διάστημα, από ανθρώπους που προσπάθησαν να τον βγάλουν ληστή και τοξικοεξαρτημένο, ακόμα κι όταν φάνηκε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει», πρόσθεσε. Τόνισε ακόμα, ότι «στη δίκη για τη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, δεν τηρούνται ουσιαστικοί όροι για τη δημοσιότητα».

Αναφερθείς στα νέα φαινόμενα έξαρσης του φασισμού που ζούμε και στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα, τόνισε ότι «όλο αυτό είναι μία βίαιη υπενθύμιση ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει…Στο πλαίσιο αυτό, είναι πολύ ανησυχητικό ότι παρατηρούμε μία στάση ανοχής που δείχνουν σε τέτοια φαινόμενα διάφοροι θεσμοί, αλλά και κεντρικά η κυβέρνηση της ΝΔ. Χαρακτηριστικό είναι και το σήμα ανοχής που δόθηκε με την αποφυλάκιση του πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής, Πατέλη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo