LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

19|01
2022
19:26

Εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Π.Ε Ηλείας

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου με τη νέα πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Μ.Μπίλια

Παρουσία της νέας προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Μαρίας Μπίλια, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, προκοπή, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία σε όλους, και γρήγορα να τελειώσουν οι δυσκολίες που έχει επιφέρει στη ζωή και στην καθημερινότητα όλων η πανδημία. Ευχαρίστησε όλους για τη μέχρι τώρα καλή συνεργασία και για όσα έχουν προσφέρει τα τελευταία δυο χρόνια, αφενός λόγω της πανδημίας και του μεγάλου όγκου εργασίας που έχει προκύψει εξαιτίας των πυρκαγιών και των πλημμυρών και αφετέρου λόγω των συνταξιοδοτήσεων μεγάλου αριθμού εργαζομένων. «Ένα ευχαριστώ είναι λίγο, για όσα έχετε κάνει στη δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία», σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή, αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί το ίδιο καλά και στην πορεία, για την προώθηση των ζητημάτων που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας και τους πολίτες της. Αντίστοιχες ήταν και οι ευχές από τους Αντιπεριφερειάρχες Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκο Κοροβέση και Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού Δημήτρη Νικολακόπουλο. Ευχές για καλή χρονιά με υγεία, και γρήγορα να βγούμε από το αδιέξοδο της πανδημίας, εξέφρασε και η κα Μπίλια κατά την κοπή της πίτας, λαμβάνοντας από όλους τους παριστάμενους συγχαρητήρια για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της και ευχές για καλή θητεία. Μάλιστα ο κ. Γιαννόπουλος χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός της εκπροσώπησης της Ηλείας και στο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου από την κα Μπίλια, ευχόμενος και ο ίδιος καλή και γόνιμη θητεία.

kopi pitas pe ilias2προεδρος

Στην εκδήλωση, για την αποφυγή συνωστισμού, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του Κορωνοϊού, συμμετείχαν μόνο οι Διευθυντές των Υπηρεσιών και οι Προϊστάμενοι Τμημάτων της Π.Ε Ηλείας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας κ. Γιαννόπουλος, είχε συνάντηση συνεργασίας στο γραφείο μου με τη νέα πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου - εκλεγμένη στην ΠΕ Ηλείας - Μαρία Μπίλια όπου της ευχήθηκε και από κοντά καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα της καθήκοντα, και να συνεχίσει να υπηρετεί την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την τοπική κοινωνία, με το ήθος και τη συνέπεια που τη διακρίνει.

(Δελτίο Τύπου)

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ