LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

15|05
2022
11:03

Παραμένει άφαντος ο Θύμιος Μπουγάς - Εν αναμονή των εξελίξεων στην Αστυνομία

Το βίντεο που παρουσιάστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, “Φως στο Τούνελ” με τη ρίψη των κροτίδων και βεγγαλικών προκάλεσε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου.

Αυτό το αδίκημα αποτέλεσε την αφορμή για να ελεγχθεί το περιστατικό, καθώς ακόμα και στην αναφορά που έκανε ο 39χρονος Θύμιος Μπουγάς στην Αστυνομία, όταν επισκέφθηκε το Α.Τ. Πύργου τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς, δεν υπέβαλε κάποια μήνυση σε βάρος των ατόμων που τον παρενοχλούσαν όπως φαίνεται στο πρώτο βίντεο που τον απεικόνιζε στην οδό Ρήγα Φεραίου. Τότε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περιπολικό πραγματοποίησε ελέγχους στην περιοχή για την παρουσία των ατόμων που τον παρενοχλούσαν όμως δεν εντοπίστηκε τίποτα.

Το βίντεο με τις κροτίδες και τα βεγγαλικά - το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε κατέβει από τα social media τις προηγούμενες ημέρες, αλλά κάποιος το έστειλε μετέπειτα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη - καταγράφει αδικήματα και το πρώτο που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας αυτεπάγγελτα ήταν να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα και τα οχήματα που εμφανίζονται σε αυτό.

Από τα 11 άτομα που ταυτοποιήθηκαν ως παρόντες στο περιστατικό, δύο προσήχθησαν για να καταθέσουν σχετικά χθες το απόγευμα στην Αστυνομία και έπειτα αποχώρησαν.

Για το αν προκύπτουν αδικήματα σχετικά με αυτό το περιστατικό και ποια, θα αποφασίσουν οι Εισαγγελικές Αρχές στο Πρωτοδικείο Ηλείας, καθώς αύριο θα διαβιβαστεί ο φάκελος με το προανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί.

Το ζήτημα είναι πρωτίστως κοινωνικό και ηθικό, σχετικά με τον εκφοβισμό και την παρενόχληση ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Και μακάρι να αποτελέσει την αφορμή και ευκαιρία να βελτιωθούν οι συνθήκες που ζει και να στηριχθεί.

Δεν έχει εμφανιστεί ο 39χρονος

Η ανησυχία είναι έκδηλη για την τύχη του 39χρονου Θύμιου Μπουγά για τον οποίο έχει εκδοθεί και σήμα Silver Alert. Έχουν περισσότερες από δέκα ημέρες από την τελευταία του εμφάνιση τη νύχτα της Τετάρτης 4 Μαΐου (τελευταία αναφορά). Άνθρωποι που τον γνωρίζουν αναφέρουν πως όταν νιώθει πως τον κυνηγούν βρίσκει τον τρόπο να κρύβεται. Το ίδιο - αναφέρουν άλλες πηγές - έχει κάνει και στο παρελθόν, που όταν τον αναζητούσαν, εντοπίστηκε μετά από δύο μήνες.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ