LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

19|06
2022
16:53

Δήμος Πύργου: Πρωτοβουλίες για τη στήριξη του Θύμιου Μπουγά (video)

Μια σειρά πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει ο δήμος Πύργου για τη στήριξη του Θύμιου Μπουγά που εντοπίστηκε χθες από τις Αρχές, ανακοίνωσε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος. Ο κ. Αντωνακόπουλος περιμένει αύριο στο γραφείο του τον 39χρονο προκειμένου να συζητήσουν την χορήγηση προνοιακού επιδόματος, που είχε σταματήσει να λαμβάνει ο Θύμιος Μπουγάς λόγω προβλημάτων που παρουσιάστηκαν, την ένταξη σε πρόγραμμα εργασίας και την εξεύρεση κατοικίας, ώστε να έχει πλέον μια αξιοπρεπή διαβίωση. Παράλληλα θα γίνει συντονισμός δράσεων ώστε το ενδιαφέρον που έχουν εκφράσει ιδιώτες και φορείς για να βοηθηθεί ο Θύμιος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, να δώσει πραγματικές λύσεις.

Ο κ. Αντωνακόπουλος σε δηλώσεις του σήμερα το πρωί ανέφερε πως πάντα πίστευε - όπως είχε δηλώσει και στο παρελθόν - ότι ο Θύμιος ζει στον Πύργο και δεν έχει φύγει μετά το περιστατικό εκφοβισμού σε βάρος του. “Πάντα πίστευα ότι ο Θύμιος είναι στον Πύργο κι ζει, έτσι έδειχνε η προσωπικότητα του μέσα από τα νέα που είχαμε. Σήμερα λοιπόν, οι γιατροί γραπτώς, αποφάσισαν και οι παθολόγοι και οι ψυχίατροι, ότι δεν χρήζει νοσηλείας, δεν έχει κάποιο πρόβλημα, χρειάζεται όμως μία ψυχολογική υποστήριξη. Μετά από αυτά, δεν υπήρχε λόγος να μένει στην Ασφάλεια, τον πήρα και πήγαμε μαζί να πάρει κάποια πράγματα από εκεί που έμενε, για να μείνει κάπου καλύτερα σήμερα. Αύριο, συμφωνήσαμε να έρθει στο δημαρχείο, να μιλήσουμε για μία μόνιμη στέγη και για εργασία. Παράλληλα, πρέπει να κοιτάξουμε και τα δικαιώματα τα προνοιακά που έχει, για το πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει και του πρότεινα και την προσφορά και γιατρών γνωστών πλαστικών χειρουργών, αλλά και μεγάλων εταιρειών που θα καλύψουν οικονομικά την οποία δαπάνη χρειάζεται για βελτίωση της κατάστασής του.. Ήταν θετικός, νομίζω ότι με την κατάλληλη συμπεριφορά θα δεχθεί την μέγιστη βοήθεια”.

Ο κ. Αντωνακόπουλος αναφέρθηκε και στο περιστατικό του εκφοβισμού. “Είπε ότι δεν θα υποβάλλει μηνύσεις για τα παιδιά αυτά, ότι πρέπει να προστατευτεί η κοινωνία από τέτοιες συμπεριφορές, σε αυτή την κατεύθυνση νομίζω ότι πρέπει να πάμε όλοι δημιουργικά και όχι εξοντωτικά. Εμείς παράλληλα σε συνεννόηση με την πρόνοια θα του παρέχουμε βοήθεια με ψυχολόγο και με κοινωνιολόγο και νομίζω ότι είναι μία ευκαιρία, η κοινωνία να δείξει το καλό πρόσωπο που υπάρχει και πολλές φορές από κάποια προσωρινά σύννεφα καλύπτεται. Τέλος καλό όλα καλά…”.

Δείτε το video:

 

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo