LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

07|07
2022
18:56

Καλαμάτα: Πέρασε με κόκκινο και «εκσφενδόνισε» ντελιβερά σε αυλή - Βίντεο από το τραγικό δυστύχημα

Η στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης αυτοκινήτου με ντελιβερά στην Καλαμάτα.

Τραγική κατάληξη για έναν ντελιβερά είχε η παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη από αυτοκίνητο στην Καλαμάτα. Όπως αποκαλύπτει βίντεο από το τροχαίο δυστύχημα, το αυτοκίνητο εκσφενδόνισε τον ντελιβερά και έψαχναν να βρουν πού είναι το σώμα του.

Το τροχαίο δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε έναν 26χρονο διανομέα το σώμα του οποίου μετά τη σφοδρή σύγκρουση με το αυτοκίνητο κατέληξε σε αυλή σπιτιού.

Στο βίντεο από το τροχαίο της 7ης Ιουνίου φαίνεται η στιγμή που η μηχανή συγκρούεται με ένα αυτοκίνητο που στρίβει. Το φανάρι ήταν πράσινο για τη μηχανή και το ΙΧ που το χτύπησε πέρασε με κόκκινο. Η μηχανή τυλίχτηκε αμέσως στις φλόγες ενώ ο 26χρονος εκσφενδονίστηκε σε αυλή. Όταν ο ιδιοκτήτης άκουσε τον θόρυβο πετάχτηκε έξω έντρομος. Στην αυλή του σπιτιού μαζεύτηκε κόσμος ενώ ένας άνδρας πήρε το λάστιχο του νερού για να σβήσει τη μηχανή που είχε πάρει φωτιά.

«Ακούω ένα γκαπ και κατευθείαν να πέφτει στην αυλή μου. Σοκαρίστηκα εκείνη την ώρα και πήγα στον γείτονα να τον φωνάξω να δω τι θα κάνω. Κατευθείαν πήρα την αστυνομία τηλέφωνο. Δεν τον ακούμπησα καν, απλώς, κατάλαβα ότι δεν είχε τις αισθήσεις του γιατί δεν κουνιόταν καν. Καμία κίνηση δεν έκανε, δεν είδα. Δυστυχώς ήταν νεκρός. Ακόμα ακούω μηχανή και με πιάνει σοκ», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

«Από το σοκ που είχα πάθει άλλοι πήραν το λάστιχο, εγώ ούτε καν το σκέφτηκα να σβήσω τη μηχανή από το σοκ που είχα πάθει», είπε ένας άλλος.

Η Τροχαία διερευνά αν την ώρα που ξεκίνησε το ΙΧ που ενεπλάκη στο Τροχαίο το φανάρι ήταν πράσινο. Στο βίντεο φαίνεται ότι δεν έφερε ευθύνη ο ντελιβεράς. «Από το βιντεοληπτικό υλικό που έχουμε στα χέρια μας μπορούμε να καταλάβουμε και είναι σαφέστατο, μία εικόνα χίλιες λέξεις ένα βίντεο πέντε χιλιάδες λέξεις, είναι προφανές ότι το ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο ξεκίνησε με κόκκινο σηματοδότη. Το αυτοκίνητο πίσω από αυτόν έμεινε σταματημένο» δήλωσε ο Παναγιώτης Μαδιάς.

Δείτε το βίντεο στο iEidiseis.gr

Πηγή:  iEidiseis.gr

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΚΟΜΙΩΤΗΣ Δ ΙΩΑΝΝΗΣ - ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ - ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ