LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

16|07
2021
09:07

Άνοδος... με πολλές επιτυχίες!!

Άλλη μια χρονιά ολοκληρώνεται για το Πρότυπο Φροντιστηριακό Κέντρο "Άνοδος" και αφήνει μια γλυκιά γεύση, αυτή της ικανοποίησης και της επιτυχίας.

Οι μαθητές που βρήκαν αρωγούς στην προσπάθεια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τους καθηγητές της "Ανόδου" και μαζί γεύτηκαν την χαρά αυτή με την ανακοίνωση των βαθμολογιών.

Η σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού και η ανακοίνωση των βάσεων, θα ολοκληρώσει αυτό τον κύκλο και οι μαθητές, αυριανοί φοιτητές, θα πάρουν το δρόμο για το τμήμα της επιλογής τους.

Μαθητές του Πρότυπου Φροντιστηριακού Κέντρου "Άνοδος" μίλησαν για την επιτυχία τους αυτή και το μερίδιο των καθηγητών τους σε αυτή την προσπάθεια.

mauromati anodos  Μαρίνα Μαυρομάτη 18.768 μόρια

 Νιώθω χαρούμενη για αυτή την επιτυχία μου και ιδιαίτερα ικανοποιημένη, αφού ήξερα ότι έχω πάει καλά, αλλά όχι τόσο καλά όσο τα πήγα   τελικά. Νιώθω ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και όσον αφορά τη σχολή δεν ξέρω με σιγουριά τι θα επιλέξω. Θα αποφασίσω τις   επόμενες ημέρες.

 Σίγουρα μου αρέσει η οδοντιατρική, η κτηνιατρική, αυτές οι σχολές κυρίως, αλλά έχω ακόμη περιθώριο για να αποφασίσω. Θα ήθελα να   ευχαριστήσω το φροντιστήριο Άνοδος, τον καθηγητή της χημείας μου, τον καθηγητή της φυσικής μου, την καθηγήτρια της έκθεσης μου,   τον καθηγητή Βιολογίας μου και φυσικά τους καθηγητές του σχολείου μου και την οικογένειά μου καθώς και όλους όσους μου στάθηκαν   φέτος.

 

 

 

 

 

katsiadramis anodos Κυριάκος Κατσιαδράμης 18.714 μόρια

 Έγραψα 18.714 μόρια θέλω να περάσω Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Μετσόβειο Πολυτεχνείο στην Αθήνα.

 Τα θέματα μέχρι κάποιο βαθμό ίσως στο 15 ήταν νορμάλ, μετά πράγματι δυσκόλευαν. Ήταν δύσκολο να πιάσει κάποιος πάνω από 19.   Εγώ   δυσκολεύτηκα κυρίως στην έκθεση που δεν είναι το μάθημα που έχω τη μεγαλύτερη ευχέρεια και δεν μου αρέσει κιόλας.   Εννοείται πως   είχα πολύ άγχος όπως και κάθε μαθητής, γιατί πρέπει να ανταπεξέλθεις στις προσδοκίες που έχουν κι οι άλλοι για   σένα κι εσύ για τον   εαυτό σου.

 Θα ήθελα πολύ να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο Άνοδος, που με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά φυσικά   και   τους καθηγητές του σχολείου μου και την οικογένειά μου γιατί κι αυτοί προσπάθησαν για να με βοηθήσουν.

 

 

 

 

Xronopoulou Maria Anodos  Μαρία Χρονοπούλου 18.696 μόρια

 Σαν πρώτη προτίμηση μου είναι η Ψυχολογία Αθήνας. Βέβαια ερευνώ και τη Νομική, γιατί και αυτή μου αρέσει σαν σχολή και πιστεύω ότι   την πιάνω με τα μόρια που έχω. Πάντως η προτίμηση μου είναι στην σχολή της ψυχολογίας. Η χρονιά αυτή ήταν σίγουρα πάρα πολύ   δύσκολη, με πολύ διάβασμα, κάτι που είναι πολύ φυσιολογικό.

 Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενη, παρότι όλα δεν πήγαν όπως τα ήθελα και κάπως είχα επηρεαστεί. Αισθάνομαι όμως   πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενη γιατί έχω πιάσει τη σχολή που ήθελα, οπότε ευελπιστώ σε ένα πολύ ωραίο μέλλον. Θέλω να   ευχαριστήσω όλες τις καθηγήτριες μου και το φροντιστήριο Άνοδος για την βοήθεια που μου παρείχαν.  

 

 

 

 

 

Iliopoulou Anodos  Ηλιοπούλου Αγγελίνα 18.314 μόρια

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που με στήριξε σε κάθε βήμα αυτής της δοκιμασίας! Θα ήθελα να ευχαριστήσω φυσικά τον   Βιολόγο μου, τους καθηγητές μου από τα Φροντιστήρια Ορόσημο-Θαλής και Φροντιστήριο Άνοδος για την συμβολή τους, αλλά και την   εμπιστοσύνη που μου έδειξαν καθώς ήταν στο πλάι μου και τις δυο χρονιές!

 Σαν πρώτη προτίμηση έχω την Οδοντιατρική Σχολή.  Ήταν η δεύτερη χρονιά που προσπάθησα για να πετύχω το στόχο μου και είμαι πολύ   ευχαριστημένη τελικά που τα κατάφερα.

 

 

 

 

 

 

Xronopoulou Panagiota Anodos  Χρονόπουλου Παναγιώτα 18.160 μόρια 

 Επιτέλους έλαβε τέλος η αγωνία μας για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη και ευχαριστημένη με τα   αποτελέσματα. Για το λόγο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τις καθηγήτριες μου στο φροντιστήριο Άνοδος και ειδικότερα την κα Λέντζιου   Έφη, την κα Σεφερλή Ιωάννα και την κα Κακαμπούρα Έλενα, για την υπέροχη συνεργασία, για τη βοήθεια και τη στήριξή τους σε αυτό το   δύσκολο αγώνα .

 Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το 2ο ΓΕΛ Πύργου, καθώς και τους συμμαθητές μου, όπως και την οικογένειά   μου για τη συμπαράσταση και τη διαρκή ενθάρρυνση. Βέβαια ευχαριστώ το Θεό που με οδήγησε σε αυτή την επιτυχία. Σας ευχαριστώ για   όλα.

 

 

 

 

 

Kavvatha Anodos  Ερηνίκη Καββαθά 18.047 μόρια

 Συγχαρητήρια σε όλους μας, η κάθε προσπάθεια είναι αξιέπαινη, ιδίως την φετινή χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές   μου των δύο αυτών χρόνων καθώς και τα Φροντιστήρια Ορόσημο Θαλής και το Φροντιστήριο  Άνοδος.

 

 

 

 

 

 

 

 

Makovets Anodos  Ειρήνη Μάκοβετς 17.964 μόρια

 Πρώτη επιλογή είναι η οδοντιατρική. Είμαι αρκετά χαρούμενη με τα μόρια που έπιασα, θεωρώ όμως ότι θα μπορούσα να τα έχω πάει λίγο   καλύτερα, αλλά πιστεύω ότι είμαι μέσα στο στόχο μου και αυτό πιστεύω ότι μετράει πάνω από όλα. Θέλω να ευχαριστήσω γιατί την   επιτυχία  μου τον καθηγητή της φυσικής του φροντιστηρίου Άνοδος και της χημείας, της βιολογίας και της έκθεσης που μου   συμπαραστάθηκαν σε όλο αυτό τον αγώνα και με βοήθησαν πάρα πολύ σε όποια απορία είχα. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα   καταφέρω και πιστεύω ότι έχω βγει πιο δυνατή μέσα από αυτή την δύσκολη διαδικασία.

 

 

 

 

 

 

Exarchou Anodos  Κοραλλία Εξάρχου 17.954 μόρια

 Πρώτη επιλογή μου είναι η Νομική Θεσσαλονίκης και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να μπω. Είμαι πολύ ικανοποιημένη και χαρούμενη από το   αποτέλεσμα. Οι κόποι χρονών ανταμείφθηκαν. Η χρονιά ήταν αρκετά ιδιαίτερη και δύσκολη για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Όλοι όμως   προσπαθήσαμε και τελικά δικαιωθήκαμε. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου και στο σχολείο το 1ο ΓΕΛ Πύργου   και στο φροντιστήριο Άνοδος, την οικογένειά μου και όλους όσους με στήριξαν σε αυτό τον αγώνα. 

 

 

 

 

 

 

 

Ntentis Anodos  Δημήτρης Ντέντης 17.758 μόρια

 Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα! Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά για όλους μας! Μέσα από τις όποιες αντιξοότητες   όμως κατάφερα να πετύχω αυτό που επιθυμούσα!! Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο Άνοδος και τους καθηγητές μου: κ. Ήρα   Κορομάντζου στην Βιολογία, κ. Χαραλαμπίδη στην Έκθεση, κ. Ηλιόπουλο στην Φυσική και τον κ. Κουτρουμάνο στη Χημεία!

 Ευχαριστώ πάνω απ’ όλα τους γονείς μου που σε αυτόν το δύσκολο αγώνα με στήριξαν και με το παραπάνω όπως και τη νονά μου που ήταν   πάντα εκεί για μένα!

 

 

 

 

 

 

Giannakea Anodos  Κατερίνα Γιαννακέα 17.514 μόρια

 Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο Άνοδος, που με βοήθησαν με την εμπειρία, την υπομονή και   την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

 Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και ιδιαίτερα τον μπαμπά μου, που στάθηκε δίπλα μου εκτός από γονιός και σαν καθηγητής   μου. Τέλος, εύχομαι σε όλους τους φίλους και συμμαθητές μου καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία!

 

 

 

 

 

 

Mourati Anodos  Μαρία Μουράτη 17.398 μόρια

 Ένα κουραστικό και δύσκολο ταξίδι με πρωτόγνωρες συνθήκες και καινούργια εμπόδια έφτασε στο τέλος του.

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους καθηγητές μου από το φροντιστήριο Άνοδος που στάθηκαν στο πλευρό μας και   μας  βοήθησαν να αντιμετωπίσουμε αυτή τη μάχη, με περίσσιο θάρρος κι αισιοδοξία. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου   από το 4ο ΓΕΛ Πύργου, που για τρία ολόκληρα χρόνια σμίλεψαν τις προσωπικότητές μας, με ηθικές αρετές και αυτοπεποίθηση και μας   δίδαξαν πως τα όνειρα μας και η αξία μας δεν καθορίζονται από βαθμούς και μόρια.

 Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου,  τους γονείς μου Μιχάλη και Έλλη Μουράτη, καθώς και τον αδερφό μου Βαγγέλη   Μουράτη, που πίστεψαν σε μένα τις στιγμές που εγώ με αμφισβητούσα.

 

 

 

 

Savouidaki Anodos  Εμμανουέλα Σαβουϊδάκη   17.255 μόρια

 Έδωσα φέτος εξετάσεις για δεύτερη φορά κι είναι δύσκολο να αισθάνεσαι ότι πρέπει να ξεπεράσεις την επίδοση της προηγούμενης   χρονιάς. Παρόλα αυτά τα κατάφερα.

 Με βοήθησαν πολύ οι καθηγητές μου στο πρότυπο φροντιστηριακό κέντρο Άνοδος οι οποίοι είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Τους   ευχαριστώ πολύ και εύχομαι σε αυτούς και τους μαθητές τους συνεχώς επιτυχίες.

 

 

 

 

 

 

Kousiafes Anodos  Κωνσταντίνος Κουσιαφές, 17.235 μόρια

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου από το πρότυπο φροντιστηριακό κέντρο Άνοδος και από το 1ο ΓΕΛ Πύργου.

 Ήταν μια δύσκολη χρονιά που τελικά όλα πήγαν μια χαρά. Πολύτιμος συμπαραστάτης η οικογένειά μου που με στήριξε και στις εύκολες και   στις δύσκολες στιγμές μου.

 

 

 

 

 

 

 

Koutras Anodos  Δημήτρης Κούτρας 17.069 μόρια

 Η φετινή σχολική χρονιά αποτέλεσε μια πρόκληση τόσο για εμάς τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς καθώς κληθήκαμε να   φέρουμε εις πέρας τα προβλήματα και τις δυσκολίες που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού.

 Σε όλη αυτή την απαιτητική περίοδο είχα πάντα στο πλευρό μου τους καθηγητές από το πρότυπο φροντιστηριακό κέντρο Άνοδος, οι οποίοι   με τη μεθοδικότητα, την οργάνωση, τον επαγγελματισμό και την ψυχολογική υποστήριξη που πρόσφεραν, μου επέτρεψαν να κάνω τους   στόχους μου πραγματικότητα. Τους ευχαριστώ πολύ και τους εύχομαι πάντα επιτυχίες!

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ