LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

08|03
2019
10:40

Ζαχάρω: Στα προεκλογικά χαρακώματα Χρονόπουλος - Χαραλαμπόπουλος - Αλεξανδρόπουλος

Αγριεύει η κόντρα στο δήμο Ζαχάρως ανάμεσα στον εκλεγμένο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης "Δυναμική Πρωτοβουλία", τον δήμαρχο Νίκο Χαραλαμπόπουλο και τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κώστα Αλεξανδρόπουλο. Όσο οι εκλογές πλησιάζουν το κλίμα οξύνεται δραματικά, χωρίς να μπορεί κάποιος να υπολογίσει σε πιο επίπεδο θα φτάσει η αντιπαράθεση...

Αφορμή για την εξέλιξη αυτή στάθηκε η πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με εντάσεις, κόντρες και "γαλλικά".

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Πανταζής Χρονόπουλος, αναρρωτήθηκε  αν πρόκειται για «Κρίση Πανικού ή μήπως κάτι άλλο;»

"Οι εκφράσεις: «θα σας λιώσω σαν σκουλήκι», «θα σας διαλύσω», «θα πάρετε 25% και θα σας γαμ……», «είσαι μαλ…..» και άλλα κοσμητικά επίθετα προς το Δήμαρχο Ζαχάρως, που δεν γράφονται, από τον κατά τα άλλα  ‘σοβαροφανή’ και ‘ηθικό’ κύριο Αλεξανδρόπουλο, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, τι δείχνει;

Όχι μόνο χάνετε πάλι και εκνευρίζεστε, αλλά μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;" κατέληξε ο κ. Χρονόπουλος.

Ο κ. Αλεξανδρόπουλος απάντησε στα παραπάνω με μια φωτογραφία του στο γραφείο του κ. Χαραλαμπόπουλου, με το δελτίο Τύπου να μιλά για αγαστή συνεργασία μεταξύ του ιδίου και του δημάρχου για θέματα του δήμου. Μια φωτογραφία που ο κ. Χαραλαμπόπουλος χαρακτήρισε με ανακοίνωσή του, ως στημένη...

"Μια συγνώμη θα έφτανε, κύριε Αλεξανδρόπουλε, μετά την παράσταση που στήσατε"

Η χθεσινή ανακοίνωσή σας μόνο το γέλιο προκαλεί. Στο Δημοτικό Συμβούλιο κάνετε το άσπρο-μαύρο, και μετά λέτε δεν ξέρετε τι ψηφίζετε.  Από την μία καταγγέλλετε συνεχώς με αγωγές και μηνήσεις, βγαίνετε στα τοπικά μέσα και εξυβρίζετε την Δημοτική Αρχή, παραπληροφορείτε τους πολίτες για τα έργα του Δήμου, και από την άλλη λέτε ότι στηρίζετε τα έργα. Έργα που δεν γίνονται μόνα τους. Θυσιάζετε το καλό του Δήμου στο βωμό της εξουσίας.

Οι μάσκες έπεσαν, προ του καρναβαλιού κύριε Αλεξανδρόπουλε.  Δείξατε το πραγματικό σας πρόσωπο ή μάλλον βγάλατε το προσωπείο σας.

Μετά τα κοσμητικά επίθετα προς το πρόσωπό μου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, και τις εκφράσεις που ντρέπομαι ως άνθρωπος και Δήμαρχος να πω, δεν είχατε ούτε την ευγένεια, ούτε το ήθος, να ζητήσετε συγνώμη. Πρώτα στους δικού σου Δημοτικούς Συμβούλους και μετά σε εμένα. Μια εμπάθεια που στρέφεται όχι σε μένα, αλλά προς τους πολίτες.

Αλλά είχατε και το θράσος να στήσετε μια «παράσταση» μέσα στο γραφείο μου, να βγάλετε ανακοίνωση, χωρίς ίχνος ντροπής, και με μια φωτογραφία και μια επίσκεψη να θολώσετε τα νερά.

Ένα έπος ηθοποιίας.

Το να με βρίζετε με τόσους χυδαίους χαρακτηρισμούς, μπροστά σε τόσους Δημοτικούς συμβούλους, αποτελεί «τιμή» για εμένα.

Δεν σέβεστε ούτε σεβαστήκατε ποτέ τον ρόλο του Δημάρχου.

Οι εκφράσεις τέτοιου είδους δεν σας τιμούν, ούτε βέβαια τον θεσμό του Δημάρχου που επιθυμείτε διακαώς να κερδίσετε.

Έχετε «κόμπλεξ», και υπέρμετρη εγωπάθεια, που ως γιατρός Ψυχίατρος θα έπρεπε να είχατε τιθασεύσει εδώ και καιρό.

Λέτε δεν ασχολείστε με τον Πανταζή Χρονόπουλο.  Ο Πανταζής Χρονόπουλος είναι αυτός που επι σειρά εκλογών σας κερδίζει. Εκεί βρίσκεται το «κόμπλεξ» σας. Ο λαός κρίνει και αναγνωρίζει το αυθεντικό, όχι το ψεύτικο. Αυτό θα πράξει και πάλι στις εκλογές. Ο λαός μας ξέρει. Ο λαός μας γνωρίζει. Ο λαός μας κρίνει. Εσείς μπορείτε να συνεχίσετε να βρίζετε" ανέφερε ο . Χαραλαμπόπουλος στην καυστική του ανακοίνωση.

Γρήγορα όμως ήρθε και η απάντηση του κ. Αλεξανδρόπουλο, χαρακτηρίζοντας τον κ. Χαραλαμπόπουλο ως "θλιβερό φερέφωνο σε  εντεταλμένη υπηρεσία"

"Κε Χαραλαμπόπουλε δεν έχετε το σθένος να πείτε την αλήθεια, ότι ένα τέταρτο μετά από τη λήξη της συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου και από την έξοδο του Προέδρου του Δ.Σ από την αίθουσα, πλησιάσατε στις θέσεις της αντιπολίτευσης και χρησιμοποιήσατε λέξεις ανεπίτρεπτες, υβριστικές και υβριστικές για να μου πείτε ότι δεν σας αρέσει η αντιπολίτευση που σας κάνουμε γιατί βεβαίως, δεν σας εξυπηρετεί...

 Σας απάντησα στο ύφος που εσείς επιλέξατε για να αντιληφθείτε εσείς και «η παρεούλα σας» που κάνει πάρτι όλα αυτά τα χρόνια πάνω στο Δήμο ότι η αντιπολίτευση σας βάζει πάντα «στη θέση που σας αξίζει».

Από την έκταση που δώσατε στο θέμα είναι φανερό ότι προκαλέσατε σκόπιμα ένταση  για να έχετε και εσείς να πείτε κάτι σε βάρος μου, Προσπαθείτε να παραστήσετε το θύμα…

Για να τελειώνουμε λοιπόν, κύριε τρίτε δήμαρχε, κατά σειρά προτεραιότητας, που μπήκατε στο δημοτικό συμβούλιο ως αναπληρωματικός αλλά πληρείται τα κατάλληλα εχέγγυα του!!!. Σας ενοχλεί, γιατί αντί δουλείας, φόβου και πλήρους υποταγής στα οποία έχετε συνηθίσει εμείς αντιστεκόμαστε, αγωνιζόμαστε με το κεφάλι ψηλά για το καλό του τόπου μας και κάνουμε το καθήκον μας αποκαλύπτοντας κάθε ημέρα τις απάτες, τις παραβάσεις καθήκοντος, τις μίζες όπως π.χ. από το απορριμματοφόρο, το κλεμμένο τζιπ που χρόνια οδηγούσε καμαρωτός ο ηγέτης σας… στερώντας το από την οικογένεια τίμιου επαγγελματία της Πάτρας, τους δρόμους μιας χρήσης που δεν αντέχουν στην πρώτη κακοκαιρία, τα χρήματα που χάσατε λόγω ανικανότητας να κατασκευάσετε το βιολογικό σταθμό, τις μεγάλες ευκαιρίες ανάπτυξης, όπως τα 2.500 στρέμματα που χάσατε για την ανάπτυξη του παραλιακού μετώπου που θα άλλαζε όλη τη Δυτική Πελοπόννησο, την πλήρη εγκατάλειψη του Καϊάφα, το κατεστραμμένο Παρά θιν αλός που είναι το σύμβολο της παρακμής που φέρατε στον τόπο, στο σημείο μηδέν .

Τολμάτε να βρίζετε και προσπαθείτε να δώσετε μαθήματα ευπρέπειας σε ανθρώπους έντιμους, εσείς και η ομαδούλα σας που είστε συνεργοί και θαυμαστές ανθρώπου καταδικασμένου πολλάκις τελεσίδικα και αμετάκλητα για ατιμωτικά αδικήματα.

Αυτά είναι τα πρότυπά σας και σας χαρακτηρίζουν.

Τα πρότυπα αυτά ΕΜΕΙΣ και ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΜΑΣ που είναι πάρα πολλοί και γίνονται ακόμα περισσότεροι, και πολύ αποφασισμένοι τα αρνούμαστε και τα πολεμάμε γιατί δεν είναι κατάλληλα πρότυπα για τα παιδιά μας και την κοινωνία του Δήμου Ζαχάρως.

Στις εκλογές που έρχονται σύντομα, οι δημότες μας που έχουν κρίση και το αίσθημα της επιβίωσης θα ορθώσουν το ανάστημά τους και θα σας κόψουν το δρόμο που έχετε ανοίξει και οδηγεί τον τόπο στην καταστροφή.

 Θα κλείσει για πάντα η χειρότερη περίοδος που έζησε η κοινωνία μας.

Θα σας στείλουν ντροπιασμένους στα σπίτια σας για να μην κάνετε περισσότερο κακό στον τόπο, γιααυτό λοιπόν συγκρατήσου και μην κατηγορείς, μην συκοφαντείς και μην σπέρνεις διχόνοια.

Σεβάσου τουλάχιστον τους δημότες  μας" κατέληξε στην ανακοίνωσή - απάντησή του ο κ. Αλεξανδρόπουλος.

Αγωνιστήκαμε ως αντιπολίτευση και θα αγωνιστούμε με την ψυχή μας ως δημοτική αρχή ,για να ξαναδώσουμε πνοή και ελπίδα στον τόπο μας. ,

Είμαστε αποφασισμένοι και θα διώξουμε τη λαίλαπα που μαστίζει χρόνια τον τόπο.

Το ποτάμι δεν γυρνά πίσω. Στις εκλογές που έρχονται

σύντομα, οι δημότες μας που έχουν κρίση και το αίσθημα της επιβίωσης θα ορθώσουν το ανάστημά τους και θα σας κόψουν το δρόμο που έχετε ανοίξει και οδηγεί τον τόπο στην καταστροφή. Θα κλείσει για πάντα η χειρότερη περίοδος που έζησε η κοινωνία μας.

 Θα σας στείλουν ντροπιασμένους στα σπίτια σας για να μην

κάνετε περισσότερο κακό στον τόπο μας.

Η αντιπαράθεση μου μαζί σας θα είναι  από δω και στο εξής επί της ουσίας και φυσικά δεν θα σας ακολουθήσω στις προκλήσεις που κάνετε  για να αποφύγετε την πραγματικότητα.

Η Μείζονα αντιπολίτευση δεν γυρίζει πίσω, αλλά κοιτάει μπροστά, με τρόπο διαφανή και αναπτυξιακό.

                                                Κώστας Ι. Αλεξανδρόπουλος

                                           Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

                                                       Δήμου Ζαχάρως

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Beauvoir

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ