LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

21|09
2021
07:22

Πύργος: Μηνύσεις και ακραίες καταστάσεις σε σχολεία - “Πόλεμος” για μάσκες και self test

Ακραίες καταστάσεις εκτυλίσσονται και στην Ηλεία με γονείς που αντιτίθενται στην εφαρμογή των μέτρων για των κορονοϊό στα παιδιά τους στην σχολική διαδικασία. Καταστάσεις που ενισχύουν το διχασμό στην κοινωνία με το χάσμα που έχει δημιουργήσει η πανδημία να βαθαίνει.

Μετά τα περιστατικά σε άλλες περιοχές της χώρας, χθες το πρωί στον Πύργο υπεβλήθησαν μηνύσεις από γονείς σε εκπαιδευτικούς γιατί δεν επέτρεψαν στα παιδιά τους να μπουν στο σχολείο χωρίς self test και μάσκες.

Τα δύο περιστατικά αφορούν το δημοτικό σχολείο Βαρβάσαινας και το 11ο νηπιαγωγείο Πύργου. Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr γονείς μαθητών μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου όπου μήνυσαν το διευθυντή του δημοτικού σχολείου και τους δύο εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου.

Σε δήλωσή της στο ilialive.gr, η πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Εκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου, Αντωνία Μπρή ανέφερε ότι “… σήμερα σημειώθηκαν δύο περιστατικά σε σχολεία αρμοδιότητας του Συλλόγου μας, τα οποία αφορούν στην άρνηση γονέων να αποδεχτούν τις οδηγίες σχετικά με την είσοδο των παιδιών τους στο σχολείο, σύμφωνα με όσα ορίζονται από τις Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις και τις εγκυκλίους του ΥΠΑΙΘ. Οι γονείς κατέθεσαν μηνύσεις κατά του διευθυντή του ΔΣ Βαρβάσαινας και της Προϊσταμένης του 11ου Νηπιαγωγείου Πύργου, με την κατηγορία της εσχάτης προσδοσίας, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και του βασανισμού. Οι συνάδελφοι παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και ακολουθήθηκαν όλες οι από το νόμο προβλεπόμενες διαδικασίες, τις οποίες, όπως οι ίδιοι οι συνάδελφοι μου μετέφεραν, χειρίστηκαν οι αστυνομικοί με απόλυτη διακριτικότητα. Ελπίζω να τελειώσει εδώ η αναίτια επίθεση προς τους εκπαιδευτικούς”.

Χαρακτηριστική είναι και η ανάρτηση του πρώην πρόεδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Εκπαιδευτικών Περιφερειών Πύργου Χρυσοβαλάντη Δημητρόπουλου:
“Προς τσάμπα μάγκες αρνητές της μάσκας: αν νομίσετε ότι θα τρομοκρατήσετε με μηνύσεις τους εκπαιδευτικούς, όπως έγινε σήμερα, στον Πύργο, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Όποιος έχει πρόβλημα με τις μάσκες, να κινηθεί νομικά κατά εκείνων που τα νομοθέτησαν και όχι κατά των εκπαιδευτικών, που καλούνται να εφαρμόσουν τον νόμο. Αν έχετε τα κότσια, ας το πράξετε. Αλλιώς, στην άκρη και μόκο.
Άιντε, άιντε...

ΥΓ: Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ή να μην πιστεύει στη χρήση και τα ωφέλη της μάσκας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ, να κουβαλάει περιπολικά και αστυνομικούς στα δημόσια σχολεία γιατί γουστάρει να μην εμβολιαστεί ή, να μη φοράει μάσκα, και, αυτή τη "μαγκιά" και το "γούστο και καπέλο του", θέλει να το επιβάλλει με τέτοιο τρόπο. Χρησιμοποιεί τα όργανα της τάξης, του νόμου, για να επιβάλλει πραξικοπηματικά και αυθαίρετα την ανομία!!! ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΛΠΙΣ…" ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. Δημητρόπουλος.

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

Studio Μαθηματικών