LIVE
00:00:00 ΜΜ

Νταβάρης Σταύρος - Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύργος

14|09
2021
19:12

Δείτε live: Η παρουσίαση του νέου iPhone από την Apple

Η μεγάλη ώρα για τους φίλους της Apple και ολόκληρο τον τεχνολογικό κόσμο έφτασε - Ποια προϊοντα αναμένεται να παρουσιαστούν

Στις 20:00 ώρα Ελλάδας ξεκινά η καθιερωμένη φθινοπωρινή εκδήλωση της Apple, ο πυρήνας της οποίας είναι, όπως πάντα, η παρουσίαση του νέου iPhone. Κατά τα ειωθότα, θα υπάρξει ένα σόου, με κεντρικό οικοδεσπότη τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, τον Τιμ Κουκ, απευθείας από τα κεντρικά της Apple, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνιας. Μάλιστα, ο τίτλος της φετινής εκδήλωσης φέρει τον τίτλο «California Streaming», σαν μια παραλλαγή του πασίγνωστου φολκ-ροκ χιτ «California Dreamin'».

Ψίθυροι της τελευταίας στιγμής αναφέρουν ότι το καινούργιο μοντέλο του εμβληματικού smartphone της Apple θα είναι σημαντικά πιο ακριβό από τις προηγούμενες γενιές. Ωστόσο, είναι πιθανόν ότι η φημολογία βάσει «διαρροών» για την τιμή του iPhone 13, είναι απλώς ένα επιπλέον τέχνασμα προκειμένου να ενταθεί η προσμονή εν όψει της παρουσίασης.

Δείτε live το event μέσω Apple ή YouTube
 
 
Βεβαίως, η παγκόσμια κρίση στην αγορά των μικροτσίπ και οι μεγάλες ελλείψεις που παρατηρούνται, επιβαρύνουν το κόστος κατασκευής των ηλεκτρονικών συσκευών. Όμως, δεν είναι βέβαιο ότι η Apple θα μετακυλήσει την διαφορά στους καταναλωτές.

Γενικώς, πάντως, δεν αναμένεται κάποια επαναστατική καινοτομία από αμιγώς τεχνικής άποψης. Αντ' αυτής το πιθανότερο είναι ότι θα δούμε βελτιώσεις στα σημεία του τελευταίου μοντέλου, του iPhone 12. Πιο συγκεκριμένα, κυκλοφορούν εικόνες από την πίσω όψη του iPhone 13, με τη «νησίδα» των φακών να δείχνει εντυπωσιακά μεγαλύτερη από ότι προηγουμένως.

Επίσης, ακούγεται ότι οι κορυφαίες εκδόσεις, δηλαδή το iPhone Pro Max θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία (κατά 20% σε σχέση με το iPhone 12 Pro Max), ενώ το απλό iPhone 13 και το iPhone 13 Pro θα έχουν και αυτά μπαταρίες με αυξημένη χωρητικότητα, κατά 10%.

Μολονότι η Apple έχει πάψει να είναι πρώτη σε πωλήσεις, η παρουσίαση του νέου iPhone παραμένει ένα από τα σημαντικότερα και πλέον πολυαναμενόμενα γεγονότα στον τομέα των καταναλωτικών συσκευών ψηφιακής τεχνολογίας και για όλο τον κόσμο. Εξάλλου, στη διάρκεια του 2020 περισσότεροι από 194 εκατ. άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη αγόρασαν ένα iPhone. Και χάρη στην επένδυσή τους, η Apple παρέμεινε η πιο «πολύτιμη» εταιρεία τεχνολογίας της υφηλίου, με κεφαλαιοποίηση που αγγίζει τα 2,5 τρισ. δολάρια. Από τα 274 εκ. των ετήσιων εσόδων της την περσινή χρονιά, τα μισά οφείλονται στο iPhone.

Πέραν του iPhone, η Apple αναμένεται να παρουσιάσει την ανασχεδιασμένη σειρά Apple Watch Series 7 και τα βελτιωμένα ασύρματα ακουστικά AirPods, ενώ μικρότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η παρουσαση ενός νέου iPad Mini 
 
Πηγή: Protothema.gr
Tags: Apple

Google News ilialive.rg

Loading...

Περισσότερα από την κατηγορία

Περισσότερα από την κατηγορία

Sites του Ομίλου

Αγ. Κυριακής 4 | Πύργος Ηλείας | Τηλ: 26210 30400 | Δημοσιογραφικό τμήμα: 6976 869414 | Εμπορικό Τμήμα: 6945 556212 | email: [email protected]

ΑΦΜ: 105224221 - ΔΟΥ Πύργου | Aρ.Γ.Ε.ΜΗ. 141319425000 | Ατομική Επιχείρηση | Ιδιοκτήτρια - διευθύντρια - διαχειρίστρια - δικαιούχος ονόματος τομέα: Δήμητρα Βέλμαχου | Διευθυντής σύνταξης: Γιάννης Σπυρούνης

Up & High Media & Productions

ilia live smallCopyright © 2011 - 2024 Ηλεία Live!.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Μέλος του emedia logo

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ