Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Οικονομία

ΕΒΕ Ηλείας: Ικανοποίηση για τις εξελίξεις στα πυρόπληκτα δάνεια

ΕΒΕ Ηλείας: Ικανοποίηση για τις εξελίξεις στα πυρόπληκτα δάνεια
Από το Επιμελητήριο Ηλείας εκδόθηκε χθες ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής: «Το Επιμελητήριο Ηλείας με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορήθηκε τη δήλωση του Υπουργού
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
κ. Τζαβάρα σύμφωνα με την οποία, όπως τον ενημέρωσε ο Πρωθυπουργός κ. Σαμαράς, τα μη εγγυημένα από το Ελληνικό Δημόσιο δάνεια των πυρόπληκτων επιχειρήσεων υπάγονται σε ανάλογες διατάξεις που ισχύουν για τα εγγυημένα από το Ελληνικό Δημόσιο δάνεια.

Η παραπάνω θετική εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης ευνοϊκής απόφασης για τα δάνεια από το ΤΕΜΠΜΕ και εκτιμάμε ότι θα δώσει μια σημαντική βοήθεια στην επιχειρηματικότητα του Νομού που βιώνει μεγάλες δυσκολίες από την έλλειψη ρευστότητας, τονίστηκε από τον επιμελητηριακό θεσμό.

Θα θέλαμε επίσης να παρακαλέσουμε τους διευθυντές των τραπεζών και τους αρμόδιους υπαλλήλους να συμβάλλουν στη γρήγορη υλοποίηση της παραπάνω απόφασης και να φροντίσουν να αρθούν τυχόν γραφειοκρατικού τύπου δυσκολίες ούτως ώστε οι αποδέκτες δανειολήπτες της παραπάνω υπουργικής απόφασης να επωφεληθούν γρήγορα και να βοηθηθεί κατ’ αυτό τον τρόπο η τοπική μας οικονομία.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΕΒΕ Ηλείας οι αιτήσεις για την υπαγωγή στη ρύθμιση θα γίνουν στα πιστωτικά ιδρύματα μέχρι τις 28/02/2013.

Περισσότερες λεπτομέρειες προς τους ενδιαφερόμενους θα δοθούν με την λήψη από το Επιμελητήριο της παραπάνω απόφασης».

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Τρέχω και δεν φτάνω
Τρέχω και δεν φτάνω