Παρράς Euronics
Παρράς Euronics
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Silk Oil Παρασκευόπουλος
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
Οικονομία

Νέα αεροπορική εταιρεία για πτήσεις από Ρωσία προς Αραξο

Νέα αεροπορική εταιρεία για πτήσεις από Ρωσία προς Αραξο
Οι τουριστικοί προορισμοί της χώρας μας προσδοκούν φέτος σημαντικά οφέλη από τη ρωσική αγορά, καθώς ο αριθμός των Ρώσων που θα επισκεφθεί τη χώρα μας αναμένεται
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Θάνος Καράμπελας - Ελαιοκομικό Μητρώο
Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Noesis
να ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο. O Tουριστικός Οργανισμός Μouzenidis Τravel που συνεργάζεται με 1.000 ξενοδοχειακές μονάδες στη χώρα μας προανήγγειλε σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στη Μόσχα τη δημιουργία νέας αεροπορικής εταιρείας με την επωνυμία Ellin Air. Σύμφωνα με τους ειδικούς στην ρωσική αγορά η ζήτηση για διακοπές στη χώρα μας καταγράφει αύξηση κατά 20%, ποσοστό το οποίο επιβεβαιώνεται και από τις προκρατήσεις των τουριστικών πακέτων του Οργανισμού. Μέσα στην επόμενη τριετία στόχος της Μοuzenidis είναι να διακινεί από τη Ρωσία και άλλες ανατολικές αγορές προς τη χώρα μας μεταξύ 850.000 και 1 εκατ. τουρίστες.

Το 2013 η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιεί περισσότερες από 100 πτήσεις την εβδομάδα από 35 πόλεις της Ρωσίας προς 6 ελληνικούς προορισμούς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αραξο, Ηράκλειο, Κέρκυρα και Ζάκυνθο). Με την Εllin Air η Μοuzenidis αναφέρει ότι έχει στόχο να αναπτύξει περαιτέρω αποκλειστικές συνέργειες ξενοδοχείων ανά γεωγραφική θέση αλλά και απευθείας πτήσεις της από νέες περιοχές της Ρωσίας.

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στην Μόσχα κ. Ιωάννης Πλώτας ανέφερε ότι για το 2012 αυξήθηκε κατά 30% ο αριθμός των θεωρήσεων και κατά 90% ο αριθμός των θεωρήσεων πολλαπλών εισόδων, ενώ εκτίμησε επικαλούμενος και τα στοιχεία της Mouzenidis ότι για φέτος προβλέπεται αύξηση των θεωρήσεων σε ποσοστό 20% έως 30%. Σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, ήδη, τον Ιανουάριο οι αφίξεις από τη Ρωσία αυξήθηκαν κατά 38% (3.700 τουρίστες) σε σχέση με τον ίδιο μήνα πέρυσι και οι εισπράξεις κατά 74,4% (3,5 εκατ. ευρώ).

Η πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λαγανά Ζακύνθου κ. Χριστίνα Τετράδη αναφέρει ότι στη Ζάκυνθο αυτή τη σεζόν θα σημειωθεί αύξηση της κίνησης άνω του 100% από τη Ρωσία, καθώς οι απευθείας πτήσεις αυξάνονται σε 16 κάθε εβδομάδα. Από φέτος τονίζει ότι μεγάλοι Τουριστικοί Οργανισμοί όπως το Μouzenidis Travel και το Beleon αρχίζουν τη συνεργασία τους με τη Ζάκυνθο ενώ ήδη υφιστάμενοι όπως Solvex, Natalie και Labirint αυξάνουν τις πτήσεις τους.

Πηγή: πληροφορίες από kathimerini.gr

Ακολουθήστε το ilialive.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις Ειδήσεις

vlaxantoni pop xmas24
Τρέχω και δεν φτάνω
Τρέχω και δεν φτάνω